Oldal frissítése

CLARINS Ever Matte Compact Powder 04, 10g

Leárazás -11 %
10 540 Ft 11 790 Ft

CLARINS Ever Matte Compact Powder 04, 10g

Fényes a bőröd és mattítani szeretnéd? Ebben az esetben ez a nagyszerű CLARINS púder garantáltan elnyeri a tetszésed. Mattító hatása semlegesíti a bőr fényét. Könnyen alkalmazkodik a legtöbb bőrtípushoz. Sminkszivacs is jár hozzá, ami a lehető legkényelmesebbé teszi a púder használatát és a smink korrigálását.

Púder CLARINS Ever Matte Compact Powder 04, 10g ...
Púder CLARINS Ever Matte Compact Powder 04, 10g ...

CLARINS Ever Matte Compact Powder 04, 10g termék legfőbb jellemzői

  • Állaga: kompakt
  • Minden bőrtípusra ajánlott
  • Mattító hatású készítmény
  • Csomag tartalma: púderpamacs
  • A nagyszerű CLARINS arcpúder tömege: 10 g
  • Könnyű fedésű púder

Összetétel

SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, KAOLIN, SILICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, AQUA/WATER/EAU, CI 77007/ULTRAMARINOK, DIISOSTEARYL MALATE, OKTIL-DODECIL-SZTEAROIL-SZTEARÁT, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, KAPRILIL-GLIKOL, PENTYLENE GLYCOL, PHENYL TRIMETHICONE, CI 77492/VASOXIDOK, CI 77491/VASOXIDOK, HIDROGÉN-DIMETIKON, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHERYL ACETATE, CI 77499/VASOXIDOK, CI 19140/SÁRGA 5 TÓ, SORBITAN SESQUIOLEATE, BUTYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PROPILÉNGLIKOL-DIKAPRILÁT/DIKAPRÁT, PRUNUS PERSICA (ŐSZIBARACK) LEVÉLKIVONAT, PHENOXYETHANOL, SALICORNIA HERBACEA KIVONAT, PRUNUS PERSICA (ŐSZIBARACK) GYÜMÖLCSKIVONAT, HYDROXYETHYL UREA, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, ARBUTUS UNEDO GYÜMÖLCSKIVONAT, ALGIN, CAMELLIA SINENSIS LEVÉLKIVONAT, ACACIA SENEGAL GUMI, LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT [STM3803A/04]

Paraméterek

Típus

Típus Púder

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Mattító, Egységes bőrszín, Hidratáló, Faggyútermelés szabályozása

Csomagolás

Csomagolás típusa Paletta
Csomag tartalma Púderpamacs
Tömeg 10 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO7282
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810482843

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10