Oldal frissítése

CLARINS Double Serum Holiday Set 65ml

37 290 Ft

CLARINS Double Serum Holiday Set 65ml

Az egyedülálló CLARINS Double Serum Holiday Set segít a ragyogó arcbőr elérésében. A készlet tartalmaz egy gazdag összetételű arcszérumot, egy világosító bőrbalzsamot és egy ajakápoló Lip Comfort Oil olajat, amely hidratálja, táplálja és védi az ajkakat. A CLARINS Double Serum az intenzív fiatalításért hialuronsavat tartalmaz, amely mélyen hidratálja a bőrt. A szérum emellett csökkenti a ráncokat, újjáéleszti és kisimítja a bőrt, elősegíti a feszességet, összehúzza a pórusokat. A Beaume Beauté Eclair beauty fokozza a bőr ragyogását. A luxus szetthez egy elegáns, cipzáras kozmetikai táska is tartozik. A CLARINS Double Serum Holiday ajándékcsomag nagyszerű ajándék.

A CLARINS Double Serum Holiday Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A luxus bőrvilágosító készlet szérumot, bőrbalzsamot és arcolajat tartalmaz
  • A CLARINS Double Serum intenzív fiatalító kezelést biztosít
  • A legendás termék 21 leghatékonyabb növényi kivonattal gazdagodott
  • Hialuronsav a tökéletes mélyhidratálásért
  • Csökkenti a ráncokat, kisimítja, finomítja a pórusokat, elősegíti a feszességet és a bőr természetes megújulását
  • A Beaume Beauté Eclair szépségszuperkoktél 96%-ban természetes eredetű összetevőkből áll és fokozza a bőr ragyogását
  • A Lip Comfort Oil hidratálja, táplálja és nyugtatja az ajkakat
  • Piros cipzáras piperetáskát tartalmaz az ajándékcsomag

CLARINS Double Serum intenzív öregedésgátló szérum

Ennek az egyedülálló szérumnak a gazdag formulája intenzív fiatalító kezelést tesz lehetővé a növényi kivonatok jótékony hatásaival, amelyek hatékonyan stimulálják a bőr természetes funkcióit. A CLARINS Double Serum bőrgyógyászatilag tesztelt, és minden bőrtípusra alkalmas. Segít kisimítani a finom ráncokat, és elősegíti a bőr természetes megújulását.

A balzsam önmagában, alapozó folyadékkal keverve vagy maszkként is használható

A termék 96%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Acerolamagkivonatot tartalmaz, amely segít a bőr energetizálásában, és fügekaktusz kivonatot, amely elősegíti a bőr megújulását. A Beaume Beauté Eclair szépségszuperkoktél feszesítő bio zabcukorral gazdagított, amely azonnal kisimítja az arcvonásokat. A balzsam csökkenti a fáradtság jeleit, kisimítja a finom ráncokat, fokozza a bőr ragyogását és ragyogóvá teszi azt. A Beaume Beauté Eclair használható önmagában a napi bőrápoláshoz, a Clarins alapozó folyadékkal keverve vagy maszkként. A krémes textúra a szebb megjelenésért minden bőrtípusra alkalmas.

A Lip Comfort Oil egy nagyszerű kozmetikai ápolás az ajkak számára

Az ajakolaj 93%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek 30 %-a intenzíven tápláló növényi olaj, mint például szerves jojobaolaj, mogyoróolaj vagy bio rózsaolaj. A Lip Comfort Oil táplálja, védi és ápolja az ajkakat. A termék lágysággal, nyugtatással és hidratálással örvendezteti meg ajkaidat. Egyszerűen alkalmazd a Lip Comfort Oil-t lefekvés előtt és a smink eltávolítása után, és reggel gyönyörű ajkakkal ébredhetsz.

A csomag tartalma:
Dupla szérum, 50 ml
Baume Beauté Eclair, 15 ml
Lip Comfort Oil 01 méz, 2,5 ml
Cipzáras piperetáska

Összetétel

Dupla szérum:

AQUA/VÍZ/SAE. CETEARYL IZONONANOÁT. GLYCEROL. ISONONYL ISONONANOATE. KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID. PENTYLENGLIKOL. PPG-3 MIRISZTIL-ÉTER. ETILÉN/PROPILÉN/STIRÉN KOPOLIMER. DIPSACUS SYLVESTRIS KIVONAT. BUTILÉNGLIKOL. PARFÜM/ILLAT. FENOXIETANOL. PROPANDIOL. TROMETHAMINE. SILYBUM MARIANUM MAGOLAJ. CARBOMER. TOKOFERIL-ACETÁT. SCIN. CHENOPODIUM QUINOA MAG KIVONAT. ETIL-HEXIL-GLICERIN. SQUALANE. AVENA SATIVA (ZAB) MAGKIVONAT. THEOBROMA CCAAO (KAKAÓ) KIVONAT. BUTILÉN/ETILÉN/STIRÉN KOPOLIMER. LEONTOPODIUM ALPINUM KIVONAT. XANTHAN GUM. PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) SZAPPANOSÍTHATATLAN OLAJ. KARAMELL. A KURKUMA LONGA (KURKUMA) GYÖKERÉBŐL NYERT KIVONAT. SZALICIL-FITOSZFINGOZIN. MUSA SAPIENTUM GYÜMÖLCSKIVONAT (BANÁN). SALICORNIA HERBACEA KIVONAT. ACTINIDIA CHINENSIS (KIVI) GYÜMÖLCSKIVONAT. KALANCHOE PINNATA LEVÉLKIVONAT. NÁTRIUM-BENZOÁT. SZITRINSAV. MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. EDTA DISODUS. TOCOPHEROL. LYCIUM BARBARUM GYÜMÖLCSKIVONAT. MALTODEXTRIN. ORTOSIPHON STAMINEUS KIVONAT. HEDYCHIUM CORONARIUM GYÖKÉRKIVONAT. MANGIFERA INDICA (MANGÓ) LEVELÉBŐL NYERT KIVONAT. KÁLIUM-SZORBÁT. PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT. JANIA RUBENS KIVONAT. ASZKORBINSAV. CITRATES. ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEVÉLKIVONAT. CI 14700/VÖRÖS 4. CALLICARPA JAPONICA GYÜMÖLCSKIVONAT [V2925A]


Baume Beaute Eclair:

AQUA/VÍZ/SAE. KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID. GLYCEROL. BUTYROSPERMUM PARKII (shea vaj). PROPANDIOL. C15-19 ALKAN. Szilikát szilikát. AMMÓNIUM-AKRILUOL-DIMETIL-TURÁT/VP KOPOLIMER. SZORBITÁN-SZTEARÁT. POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6. BUTILÉNGLIKOL. HIDROXI-ACETOFENON. PARFÜM/ILLAT. AVENA SATIVA (ZAB) MAGKIVONAT. ETIL-HEXIL-GLICERIN. TOKOFERIL-ACETÁT. ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR. Dinátrium EDTA. SAKRÓZS TORTA. AZ OPUNTIA FICUS-INDICA VIRÁGÁNAK HIDROLIZÁLT KIVONATA. NÁTRIUM-HIDROXID. MARRUBIUM VULGARE KIVONAT. NÁTRIUM-BENZOÁT. T-BUTIL-ALKOHOL. 1,2-HEXANDIOL. KAPRIL-GLIKOL. MALPIGIA EMARGINATA (ACEROLA) MAGKIVONAT. FENETIL-ALKOHOL. CAPSICUM ANNUUM GYÜMÖLCSKIVONAT. FURCELLARIA LUMBRICALIS KIVONAT. CI 14700/VÖRÖS 4. LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. MARIS SAL/TENGERI SÓ/SEL MARIN. HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ (napraforgó). TOCOPHEROL.


Lip Comfort Oil:

POLIGLICERIL-2 IZOSZTEARÁT/DIMER-DILINOLEÁT KOPOLIMER. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ. DILINOLSAV/BUTÁNDIOL KOPOLIMER. ROSA RUBIGINOSA MAGOLAJ. KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID. CORYLUS AVELLANA (MOGYORÓ) MAGOLAJ. DIIZOSZTEARIL-DZSAMALÁT. RICINUSOLAJ/IPDI KOPOLIMER. TOKOFERIL-ACETÁT. PARFÜM/ILLAT. VANILIN. CI 15985/SÁRGA 6 TÓ. CI 17200/RED 33 TÓ. CI 15850/RED 7 TÓ. CI 45410/RED 27 [M4050A/03]

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Arcszérum, Arcolaj

Űrtartalom

Űrtartalom 65 ml
Kód:  KSDS2067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057114267

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05