Oldal frissítése

CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml

A CLARINS Cleansing Milk with Gentian egy nagyon fényűző sminklemosó, amely alkalmas zsíros bőrre történő kombinálásra. Ez az egyedülálló tej nagyon hatékonyan eltávolítja az összes sminket és szennyeződést, tisztaságérzetet kölcsönöz a bőrnek, megadja a szükséges hidratáltságot, és helyreállítja természetes hidrolipid filmjét, szépségét és frissességét.
Hatóanyagok:
A benne lévő gentian tonizálja, megnyugtatja és mélyen meggyógyítja bőrét. A galagonya és az írisz kivonatai fellazítják a pórusokat, összehúzzák és kiegyensúlyozzák a bőr természetes megújulását, antibakteriális hatásúak.
Használat:
Minden reggel és este vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének tökéletes tisztítására. Ezután a bőr készen áll a későbbi ápolásra.
Hatások:
A használat eredménye tökéletesen tiszta bőr minden szennyeződés nélkül, amely kellemesen megpuhult és puhított, tökéletesen hidratált és megerősített. Bőre fiatalos megjelenésű, egészséges megjelenésű, helyreáll a bőr természetes védelme. Bőre készen áll az utógondozásra.
Specifikációk:
A termék kombinált és zsíros bőrre alkalmas. Tartalom: 200 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros
Kód:  KSPL0553
Termékszám:  3380810034554

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20