Oldal frissítése

Clarins Body Shaping Cream 200 ml

5 2 értékelés
16 390 Ft

Clarins Body Shaping Cream 200 ml

Ez a könnyed, puha textúrájú exklúzív Clarins krém téged is biztosan lázba hoz majd. Textúrájának és összetételének köszönhetően kiváló egy kíméletes masszázshoz, amely serkenti a vérkeringést, és bőrfeszesítő hatású is. Hatékonyan lassítja a zsírsejtek lerakódásának folyamatát, főleg az olyan kiemelten problémás területeken, mint a csípő, a has, vagy a derék tájék. A termék rendszeres használatával feszesebbek lesznek a kontúrjaid, nem kívánt zsírlerakódások nélkül. A krém kiválóan megakadályozza a stirák kialakulását, feszesíti, hidratálja és bársonyosan puhává varázsolja a bőrt.

A Clarins céget 1954-ben biológusok alapították, orvosokkal együtt. A cég sikerének titka a hatékony természetes összetevőkben rejlik, melyek minden terméknek az alapját képezik. Több, mint 50 év piaci jelenlét után a Clarins az egyik vezető márka a test- és bőrápolás területén.

Aktív hatóanyagai:
Sveltonyl - A Clarins exklúzív hatóanyaga. Megakadályozza a zsírsejtek lerakódását és feszesíti a test kontúrjait.
Bambusz kivonat -   Segíti a vizet a bőrsejtek mélyébe zárni, így feszesíti a bőrt.
A koffein bőrön keresztül felszívódva elősegíti a zsírégetés folyamatát.
A Keratin puhítja a bőrt.
Hatásai:
 A krém feszesíti a bőrt a problémás területeken. Csökkenti a zsírlerakódás mértékét, megakadályozza a striák kialakulását.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas termék.
Alkalmazása:
Vigyél fel egy kevés krémet a szükséges területekre, majd körkörös mozdulatokkal alposan masszírozd be a bőrödbe. A maximális hatás érdekében használd együtt a Clarins anti-stretch-mark krémjével.
Kiszerelés:
200 ml-es

Összetétel:

Water, Hydrogenated Polyisobutene, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Betaine, Caffeine, Butylene Glycol, Hydrogenated Didecene, Fragrance, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Menthyl Pca, Carbomer, Escin, Ethylhexylglycerin, Menthol, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Polyacrylate, Papaver Rhoeas Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, Dimethiconol, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Pyrus Cydonia Fruit Juice, Methylsilanol Mannuronate, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Tocopherol, Dehydroacetic Acid.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, KOKOGLICERIDEK, ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, GLICERIN-SZTEARÁT-CITRÁT, CAFFEINE, GLICERIN, PARFUM/FRAGRANCE, COCOS NUCIFERA (KÓKUSZDIÓ) OLAJ, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, DIMETHICONE, POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6, MENTHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR, DISODIUM EDTA, BETAINE, SORBITOL, SCABIOSA ARVENSIS KIVONAT, CELOSIA CRISTATA VIRÁGKIVONAT, T-BUTYL ALCOHOL, MITRACARPUS SCABER KIVONAT, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT KIVONAT, [C4199A]

Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató, Feszesítő

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Narancsbőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSHC0005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057108570
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20