Oldal frissítése

CIF Cream Lemon 500 ml

4,9 78 értékelés
Szuper ár
990 Ft

CIF Cream Lemon 500 ml

Használjon olyan krémes tisztítószert, amely eltávolítja a még a hihetetlenül makacs szennyeződéseket is. A Cif egy aktív súrolószer, amely megszabadítja a konyháját vagy a fürdőszobáját a mocskos szennyeződésektől. A termék aktív hatóanyagai  behatolnak a foltok mélyére és eltávolítják a koszt. A készítmény alkalmas továbbá a műanyag bútorok, kerékpárok vagy cipők tisztítására is. A Cif tisztítószert bármilyen modern háztartási felület tisztítására használhatja. A terméket vigye fel nedves szivaccsal, törölje át és öblítse le vízzel. 

Miért vásárolja meg? 

  • A súroló-tisztítószer eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződéseket is
  • A hatóanyagok behatolnak a folt mélyére
  • Tiszta padló, csempe, műanyag, fém és modern felületek
  • Összetétel: Nátrium-C10-C13, dodecil-benzolszulfonátot, C10-C13-nátriumsót dodecil-benzolszulfonsav-5-10% nátrium-karbonát, nátrium-karbonát 1-5% 12-15 szénatomos Pareth-5, etoxilezett alkoholok C12-C15 1 -5% dipenténnel ( dl-limonén), limonén 0,1-1%
  • Kiszerelés: 500 ml
  • Citrom illatú

Összetétel

5% - 15% anionos felületaktív anyag, kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, szappan, parfüm, limonén, Benzisothiazolinone, geraniol

 

Összetétel

5% vagy több, de kevesebb mint 15 % anionos felületaktív anyagot tartalmaz, kevesebb mint 5 % nemionos felületaktív anyag, szappan, illatanyag, limonene, benzizotiazolinon, Geraniol.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Típus

Tisztítószer típus Súrolószer

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Funkciók

Funkciók Fényesítő

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális
Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 500 l
Kód:  CIS086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712561552776

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05