Oldal frissítése

CHLOÉ Nomade 200 ml

5 3 értékelés
9 690 Ft

CHLOÉ Nomade 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd egészséges és hidratált legyen? Akkor nézd meg a jól ismert CHLOÉ testápolóját, amely a következő bőrtípusra használható: normál. A testápoló fő hatása a következőre irányul: hidratáló. A népszerű CHLOÉ testápoló száraz bőrre első osztályú ápolást nyújt, hiszen intenzíven puhítja a bőrt és javítja annak feszességét.

Testápoló CHLOÉ Nomade 200 ml ...

CHLOÉ Nomade 200 ml testápoló tej fő jellemzői

  • Bőröd kellemesen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló
  • A megbízható CHLOÉ testápolója az alábbi bőrtípusra ajánlott: normál
  • A kiváló CHLOÉ testápoló száraz bőrre első osztályú ápolást nyújt
  • Maximális űrtartalma: 200 ml

Összetétel

WATER, CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, FRAGRANCE, CYCLOHEXASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, STEARETH-21, STEARETH-2, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZOPHENONE-3, BENZYL SALICYLATE, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FD&C RED N°4 (CI 14700), FD&C YELLOW N°5 (CI 19140)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPPF839
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614223113385
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05