Oldal frissítése

CHICCO Törlőkendő, puha, 100% tiszta pamut, 60 db

1 790 Ft

CHICCO Törlőkendő, puha, 100% tiszta pamut, 60 db

A Chicco törlőkendők segítenek a baba pelenkázásában. Alkalmasak a szennyeződések eltávolítására a baba bőréről, amely az élet első hónapjaiban nagyon érzékeny. Nem hagynak maradványokat, így nem kell leöblíteni a babát. Nem tartalmaz SLS-t, SLES-t, parabéneket, alkoholt vagy színezéket. A Chicco kendők 100% pamutból készülnek, és otthon, illetve útközben is használhatóak.

A Chicco törlőkendők főbb jellemzői

  • A Chicco törlőkendők eltávolítják a szennyeződéseket a baba bőréről
  • Nem hagynak maradványokat
  • SLS, SLES, parabének, alkohol és színezékek nélkül
  • 100% pamutból készült
  • A Chicco törlőkendők otthonra és utazásra is alkalmasak
  • A csomagban 60 db törlőkendőt találsz

Összetétel

Aqua, Brassica Campestris Seed Oil (Rapeseed), Glycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot), Levulinic Acid, Parfum (Citrus Dulcis Extract (Orange), Amyris Balsamifera Bark Oil, Coriandrum Sativum Fruit Oil (Coriander), Juniperus Virginiana (Red Cedar), Citrus Bergamia Peel Oil Expressed (Bergamot Orange), Citrus Amara (Bitter Orange), Piper Nigrum Oil (Black Pepper)), Sodium Levulinate, Sodium Chloride, Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomile)*, Maltodextrin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond)*, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower), Potassium Sorbate, Glyceryl Oleate, Dicapryl Carbonate, Sodium Phytate, Limonene, Linalool

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes

Bőrtípus

Bőrtípus Baba, Gyerek

Darabszám

Darabszám 60 db

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  BABY21608
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8058664138722
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10