Oldal frissítése

CHI Argan Oil 89 ml

5 1 értékelés
6 890 Ft

CHI Argan Oil 89 ml

Mindenkinek meg kell ismernie a CHI Argan Oil forradalmian új hajolajat, aki egészséges hajra és tökéletes frizurára vágyik. A termék argán és moringa olaj abszorbens keveréke, amely új életre kelti az igénybevett hajat. Emellett a CHI olaj antioxidánsokat és E-vitamint tartalmaz, amelyek kedvezően hatnak a haj szerkezetére. A CHI ArganOil mélyen táplálja, hidratálja és regenerálja a hajat. A töredezett hajvégek és a száraz haj a múlté lesznek. Az olaj egyben megvédi a hajat a káros UV sugarakkal szemben. Kényeztesd magad a CHI Argan hajolajjal, ami nemcsak kellemes érzés, de jótékony hatásai is vannak.

 

A CHI Argan Oil hajolaj legfontosabb tulajdonságai 

  • Argán olaj és moringa olaj keveréke
  • A CHI olaj antioxidánsokat és E-vitamint tartalmaz
  • Regenerálja a sérült hajat
  • Az argán olaj felveszi a harcot a száraz hajjal és a töredezett hajvégekkel szemben
  • Mélyen táplálja és regenerálja a hajat
  • A CHI olajmegvédi a hajat a káros UV sugarakkal szemben

Felhasználás:
Kis mennyiségű készítményt oszlass el a tenyereden, és vidd fel száraz vagy nedves hajra, majd formázd frizurádat kedved szerint. Ne öblítsd ki a hajból. Naponta akár több alkalommal is használható.

Hatóanyagok:
Argán olaj: Ez a természetes olaj vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag. Ragyogóvá, táplálttá és hidratálttá teszi a hajat.
Moringa olaj: Az olaj a tápanyagok és antioxidánsok egyedülálló kombinációja, ezért a hajápoló szerek kedvenc összetevője. 

Hajtípus:
száraz és igénybevett haj

 

Összetétel

Cyclopentasiloxane - Cyclotetrasiloxane - Cyclohexasiloxane - Caprylyl Methicone - Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil - Moringa Oleifera Seed Oil - Hydrolyzed Silk - Tocopheryl (Vitamin E) Acetate - Retinyl (Vitamin A) Palmitate - C12-15 Alkyl Benzoate - Phenoxyethanol - Fragrance (Parfum) - Benzyl Alcohol - Benzyl Benzoate - Benzyl Salicylate - Citral - Citronellol - Coumarin - Eugenol - Geraniol - Hydroxycitronellal - Limonene - Linalool - Isoeugenol - Red 17 (Cl 26100) - Yellow 11 (Cl 47000) - Green 6 (CI 61565). 

Paraméterek

Fajta

Fajta Argános, Moringa

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes, Természetes olaj tartalmú, Vitaminos

Űrtartalom

Űrtartalom 89 ml

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Olaj

Rögzítés szöge

Tartás Fixáló hatás nélkül

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Töredezés ellen
Kód:  KSVL3468
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  633911749364

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20