Oldal frissítése

CHARCOAL Fehérítő púder 60 g

4,2 20 értékelés
3 790 Ft

CHARCOAL Fehérítő púder 60 g

Szeretne káprázatos fehér fogakat? Akkor próbáld ki a CHARCOAL fehérítőport. Ez a rendkívüli fehérítőpor nemcsak fehéríti és tisztítja a fogak felületét a fekete széntartalmával, hanem eltávolítja a leülepedett ásványi anyagokat, erősíti a fogzománcot és a szájüreg "méregtelenítését" is biztosítja. Ezenkívül hatékonyan eltávolítja a fogak elszíneződését, amely kávé, tea, vagy kóla ivása, illetve a dohányzás miatt jelentkezik. A fogfehérítő por jó minőségű és 100%-ban természetes alapanyagokból készül, mindennapi használatra fejlesztették ki. A fehérítés és fogtisztítás eredménye az első használat után látszik. A CHARCOAL por praktikus, zárható dobozban érkezik.

A CHARCOAL fogfehérítő por főbb jellemzői

  • Fehéríti és tisztítja a fogak felületét
  • Eltávolítja a lerakódott ásványokat és erősíti a zománcot
  • A CHARCOAL fehérítőpor "méregtelenítést" biztosít a szájüregben
  • Hatékonyan eltávolítja a sárga elszíneződést
  • A por mindennapos használatra alkalmas
  • Kiváló minőségű és 100%-ban természetes alapanyagokból készül

CHARCOAL fehérítő por a fogak szépségéért

A fogak megérdemlik a gondos ápolást, amit a CHARCOAL fogfehérítő por biztosít a számukra. Legfontosabb előnye, hogy pusztán természetes alapanyagokból készül. Egy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy ez a fogászati por is alacsony RDA értékkel bír (65), ami azt jelenti, hogy nem károsítja a fogzománcot. Nagyon könnyű alkalmazni, gyermekek számára is alkalmas, állatokon nem tesztelték, és 100%-ban pótolhatja a fogkrémet.

Használat:
A CHARCOAL fogfehérítő használatakor javasoljuk egy másik fogkefe használatát. A fehérítő por fekete lesz, amikor a fogak fehérednek, elszínezi a fogkefét. Nedves fogkefével kis mennyiségű fehérítőszert alkalmazz, és óvatosan tisztítsd a fogaid 1-2 percen keresztül. Ezután alaposan öblítsd ki a szájüreged vízzel. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy használd legalább egy alkalommal naponta.

Összetétel:
Aktivált szén, nátrium-szulfát, kalcium-karbonát, citromsav, allantoin


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB835
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  00366336411876

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10