Oldal frissítése

CATRICE Pure Volume 010, 10ml

1 590 Ft

CATRICE Pure Volume 010, 10ml

Ha a szempilláid természetes módon világosak, vékonyak vagy erőtlenek, akkor a lenyűgöző CATRICE szempillaspirálra bizton számíthatsz. Az egyedülálló összetétel vastagítja és dússá teszi a szempillákat, továbbá lélegzetelállító hatást kelt. A szempillaspirál még a teljesen egyenes szempillákkal is megbirkózik. Egyedi kefét tartalmaz, amely képes göndöríteni és felfelé ívelni a szempillákat, elérve így a tökéletesen nyitott tekintetet. A formatervezett, vastag formájú kefe a szempillaspirál pontos festék-felvitelének egyik fontos tényezője. A mély, fekete színű CATRICE szempillaspirál ideális a hétköznapi alkalmi és ünnepi sminkekhez. Vegán minősítéssel ellátott, így nem kell kompromisszumokat kötnöd.

A kiváló CATRICE Pure Volume 010, 10ml alapvető paraméterei

  • Az ikonikus CATRICE szempillaspirál a sminktárad elengedhetetlen része lesz a szempillák kiemeléséhez
  • Minden egyes szempillát bevon és azonnali volument ad neki
  • A teljesen egyenes szempillákat is íveli
  • Keféje vastag formájú
  • Kivitel: fekete
  • Dekor kozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: AQUA (WATER), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ, GLYCERYL STEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MIKROKRISTÁLYOS VIASZ), OZOKERITE, STEARIC ACID, ACRYLATES COPOLYMER, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, PALMITIC ACID, SZTEARIL-SZTEARÁT, PULLULAN, BUTYLENE GLYCOL, AMINOMETIL-PROPANOL, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, LEUCONOSTOC/RÉPAGYÖKÉR FERMENTÁCIÓS SZŰRLET, TOKOFEROL, GLICERIN, KAPRILIL-GLIKOL, GALAKTOARABINÁN, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ÉDESMANDULA) OLAJ, CELLULÓZ, PVP, LECITHIN, ASZKORBIL-PALMITÁT, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77266 (FEKETE 2) (NANO), CI 77499 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6979
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729357533
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10