Oldal frissítése

CATRICE Pure False Lash 010, 10ml

1 990 Ft

CATRICE Pure False Lash 010, 10ml

Ha a szempilláid eredetileg világosak, vékonyak és nem túl feltűnőek, akkor a megbízható CATRICE szempillaspirált javasoljuk számodra. A speciális formula képes vastagítani a szempillákat, valamint dús hatást és gazdag volument kölcsönöz nekik. A dizájnos, vastag és ívelt alakú kefe meghatározó fontosságú a szempillaspirál festék-felvitelében. A mély, fekete színű CATRICE szempillaspirál klasszikus viselet, amelyet választhatsz alkalmi sminkhez vagy bármilyen ünnepi alkalomra. Vegán minősítésű kozmetikum.

Eme CATRICE Pure False Lash 010, 10ml alapvető paraméterei

  • A divatos CATRICE szempillaspirál kezeskedik a hangsúlyos szempillákért és az elragadó tekintetért
  • A különleges szálak hosszabbító hatást eredményeznek
  • Minden egyes szempillát bevon és azonnali volument ad neki
  • A kefe vastag és ívelt formájú
  • Kivitel: fekete
  • Dekor kozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: AQUA (WATER), HIDROGÉNEZETT OLÍVAOLAJ, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, MYRICA PUBESCENS GYÜMÖLCSVIASZ, OLEA EUROPAEA (OLÍVA) GYÜMÖLCSOLAJ, GLICERIN, ORYZA SATIVA (RIZS) KORPAVIASZ, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ), STEARIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, OLEA EUROPAEA (OLÍVA) OLAJ SZAPPANOSÍTHATATLAN ANYAGOK, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, KÓKUSZIL HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN, TOKOFEROL, VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, SHOREA ROBUSTA GYANTA, POLIURETÁN-34, KAPRILIL-GLIKOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, HEXYLENE GLYCOL, METHYLPROPANEDIOL, FENILPROPANOL, AMINOMETIL-PROPANOL, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag, Ívelt

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6982
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729398598
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15