Oldal frissítése

CATRICE Plump It Up 050 3,5ml

1 590 Ft

CATRICE Plump It Up 050 3,5ml

A CATRICE Plump It Up szájfényt te is imádni fogod. Vizuálisan megnöveli az ajkakat és felülmúlhatatlan fényt ad nekik. Mentolt, E-vitamint és jojobaolajat tartalmaz, amelyek táplálják az ajkakat és hűsítő, bizsergő érzést hagynak maguk után. Nem ragadós és puha textúrájának köszönhetően nagyon kellemes érzés az ajkakon. A szájfényt nagyon kényelmesen lehet felvinni az ajkakra. Beépített, vastag, puha hegyű applikátorral rendelkezik, amellyel egyenletesen lehet felvinni a szájfényt a szájra. A CATRICE Plump It Up szájfény vizuálisan kiemeli az ajkakat, és extra fényes felületet ad nekik.

Catrice - szájfény Plump2

A CATRICE Plump It Up 050 szájfény legfontosabb jellemzői, 3,5 ml

  • Élénk rózsaszín árnyalatú szájfény
  • A CATRICE Plump It UP optikailag kiemeli az ajkakat
  • felülmúlhatatlan fényt kölcsönöz nekik
  • Mentolt, E-vitamint és jojobaolajat tartalmaz
  • Táplálja az ajkakat és hűvös, bizsergető érzést hagy maga után a szájon
  • A CATRICE Plump It Up szájfényt nagyon kényelmes az ajkakra felvinni

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL,, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SHOREA ROBUSTA GYANTA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MENTHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ÉDESMANDULA) OLAJ, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, TOCOPHERYL ACETATE, TOKOFEROL, SODIUM HYALURONATE, BENZYL NICOTINATE, POLIGLICERIL-3-DIIZOSZTEARÁT, OKTIL-DODECIL-SZTEAROIL-SZTEARÁT, VP/HEXADECÉN KOPOLIMER, AROMA (ÍZ), BÁRIUM-SZULFÁT, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (VÖRÖS 7-ES TÓ), CI 42090 (KÉK 1 TÓ), CI 77491 (VASOXIDOK), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Paraméterek

Üzemidő

Üzemidő 6 óra

Árnyalat

Árnyalat Rózsaszín

Űrtartalom

Űrtartalom 3,5 ml
Kód:  DEKO7003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729401588
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20