Oldal frissítése

CATRICE Plump It Up 010 3,5ml

1 690 Ft

CATRICE Plump It Up 010 3,5ml

Imádni fogod a CATRICE Plump It Up szájfényt. Az ajkakat optikailag növeli, és felülmúlhatatlanul csillogóvá teszi a szádat. Mentolt, E-vitamint és jojobaolajat tartalmaz, amelyek táplálják az ajkakat és hűsítő, bizsergető érzést hagynak maguk után. Nem ragadós és puha textúrájának köszönhetően nagyon kellemes érzés az ajkakon. A szájfényt rendkívül kényelmes felvinni az ajkakra. Integrált applikátorral rendelkezik, erős, puha hegyével az egyenletes felvitel érdekében. A CATRICE Plump It Up szájfény vizuálisan kiemeli az ajkakat, és extra fényt ad nekik.

A CATRICE Plump It Up Lip Gloss 010 3.5 ml legfontosabb jellemzői

  • Rúzsfény 010-es árnyalatban
  • Optikailag kiemeli az ajkakat
  • Felülmúlhatatlan fényt ad nekik
  • Mentolt, E-vitamint és jojobaolajat tartalmaz
  • Táplálja az ajkakat és hűsítő, bizsergető érzést hagy az ajkakon
  • A CATRICE Plump It Up gloss nagyon kényelmes az ajkakra felvinni

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL,, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SHOREA ROBUSTA GYANTA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MENTHOL, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ÉDESMANDULA) OLAJ, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, TOKOFEROL, SODIUM HYALURONATE, BENZYL NICOTINATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OKTIL-DODECIL-SZTEAROIL-SZTEARÁT, VP/HEXADECÉN KOPOLIMER, AROMA (ÍZ), TIN OXIDE, BÁRIUM-SZULFÁT, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (VÖRÖS 7-ES TÓ), CI 42090 (KÉK 1 TÓ), CI 77491 (VASOXIDOK), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Paraméterek

Üzemidő

Üzemidő 6 óra

Árnyalat

Árnyalat Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 3,5 ml
Kód:  DEKO6999
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729401427
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15