Oldal frissítése

CATRICE Nude Drop 010N 30 ml

3 190 Ft

CATRICE Nude Drop 010N 30 ml

Olyan terméket szeretnél, amely precízen elfedi az esetleges bőrhibákat? Ez esetben a megbízható CATRICE márkájú alapozót kétségkívül imádni fogod. A közismert make-upu CATRICE A folyékony textúrának köszönhetően gyorsan és egyenletesen szétkenhető. Világos tónusú, tehát világos bőrrel rendelkezőeknek kitűnő választás. Ez az alapozó hosszantartó fedéssel rendelkezik. Nem szereted az illatosított termékeket? Akkor használd ezt a csodás parfümmentes alapozót. Ez a megbízható alapozó enyhe fedésű. Nem szereted, ha csillog a bőröd? Akkor próbáld ki ezt a mattító alapozót. Bármilyen bőrtípusra használható. Ha szereted a vegán kozmetikumokat, akkor ez az alapozó neked lett kitalálva.

CATRICE Nude Drop 010N 30 ml alapozó lényegesebb jellemzői

  • Parfümmentes
  • Ez az alapozó enyhe fedésű
  • Állag: folyékony
  • Mattító hatással rendelkezik
  • CATRICE alapozójának űrtartalma 30 ml
  • Bármilyen bőrtípusra használható
  • Tartóssága: 24 óra
  • Világos bőrre

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: AQUA (WATER), ISODODECANE, DIMETHICONE, HIDROGÉNEZETT POLIDECÉN, GLICERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, PEG-10 DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CETIL PEG/PPG-10/1 DIMETIKON, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SODIUM HYALURONATE, TOKOFEROL, SODIUM CHLORIDE, MAGNÉZIUM-SZULFÁT, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHIKON, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZOLSAV, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491 (VASOXIDOK), CI 77492 (VASOXIDOK), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Parfümmentes
Hatás Mattító, Hidratáló

Csomagolás

Csomagolás típusa Csepegtetővel
Csomag tartalma Aplikátor
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO7190
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729399861
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10