Oldal frissítése

CATRICE Glam and Doll Sculpt and Volume 010, 9,5ml

1 990 Ft

CATRICE Glam and Doll Sculpt and Volume 010, 9,5ml

Ha szereted a merész szempillákat és szeretnéd feldobni a tekinteted, ebben az esetben a megbízható CATRICE szempillaspirál kiváló segítőd lesz. Sűrű és egyedülálló formulája vizuálisan dúsítja a szempillákat és lélegzetelállító volument kölcsönöz nekik. A szempillaspirál még az egyenes szempillákkal is gond nélkül megbirkózik. Egyedi kefével ellátott, amelynek funkciója, hogy tökéletesen göndörítse szempilláidat és nyitottá tegye tekinteted. A dizájnos, vastag és keskeny alakú kefe meghatározó fontosságú a szempillaspirál festék-felvitelében. Az elegáns fekete színű CATRICE szempillaspirál tökéletes választás a hétköznapi alkalmi és esti sminkekhez. Vegán minősítésű, tisztán növényi eredetű összetevőket tartalmazó kozmetikum.

A minőségi CATRICE Glam and Doll Sculpt and Volume 010, 9,5ml kiemelkedő tulajdonságai

  • A precíz sminket biztosító CATRICE szempillaspirál kiváló sminkeszköz a szempillák kiemelésére
  • Minden egyes szempillát bevon és azonnali volument ad neki
  • Még a teljesen egyenes szempillák is csodásan íveltek lesznek
  • A kefe vastag és keskeny alakú
  • Színe: fekete
  • Dekor kozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SZINTETIKUS MÉHVIASZ, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUMI, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RIZS) KORPAVIASZ, VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, OZOKERITE, AMINOMETIL-PROPANOL, TROPOLONE, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, SZTEARIL-SZTEARÁT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag, Keskeny

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6990
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4251232227369
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15