Oldal frissítése

CATRICE Glam and Doll Easy Wash Off Power Hold Volume 010 9ml

1 790 Ft

CATRICE Glam and Doll Easy Wash Off Power Hold Volume 010 9ml

Ha szereted a feltűnő szempillákat és szeretnéd feldobni a megjelenésedet, ebben az esetben a megbízható CATRICE szempillaspirál lesz a jó választás a számodra. Sűrű és gazdag formulája vizuálisan dúsítja a szempillákat és dús volument kölcsönöz nekik. A szempillaspirál a teljesen egyenes szempillákon is felül kerekedik. Egyedi kefét tartalmaz, amely felfelé göndöríti és íveli a szempillákat és gyönyörű nyílttá teszi a tekinteted. A dizájnos, vastag és ívelt formájú kefe kulcsfontosságú a szempillaspirál pontos festék-felvitelének szempontjából. A mély, fekete színű CATRICE szempillaspirál letisztult viselet, amelyet választhatsz a mindennapi sminkhez vagy bármilyen ünnepségre. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért méltán viseli a vegán címkét.

Eme CATRICE Glam and Doll Easy Wash Off Power Hold Volume 010 9ml legfontosabb jellemzői

  • A divatos CATRICE szempillaspirál kiváló eszköz a szempillák kiemelésére
  • Minden szempillát befed és lélegzetelállító volument ad neki
  • Göndöríti a szempillákat, függetlenül azok természetes formájától
  • A kefe vastag és ívelt formájú
  • Szín: fekete
  • Dekor kozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: AQUA (WATER), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ, SZINTETIKUS MÉHVIASZ, BUTYLENE GLYCOL, POLYURETHANE-35, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, KAOLIN, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUMI, TOKOFEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPROPANEDIOL, POLYESTER-4, KAPRILIL-GLIKOL, FENILPROPANOL, NÁTRIUM-NITRÁT, KÁLIUM-HIDROXID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag, Ívelt

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6984
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729312464
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20