Oldal frissítése

CATRICE Curl It Volume and Curl 010, 11ml

2 290 Ft

CATRICE Curl It Volume and Curl 010, 11ml

Ha szereted a feltűnő szempillákat és kiegészítenéd egy kis extrával a megjelenésed, akkor a lenyűgöző CATRICE szempillaspirál nagyszerű kellék lesz a számodra. Sűrű és összetevőkben gazdag formulája vizuálisan kiemeli a szempillákat és dús hatást kölcsönöz nekik. A szempillaspirál még az egyenes szempillákkal is megküzd. Speciális kefét rejt, amely képes göndöríteni és felfelé ívelni a szempillákat és nyílt tekintetet kölcsönöz számodra. A dizájnos, vastag formájú kefe kulcsfontosságú a szempillaspirál pontos festék-felvitelének szempontjából. Az elegáns fekete színű CATRICE szempillaspirál ideális a hétköznapi alkalmi és hivatalos megjelenésekhez. Vegán minősítésű, tisztán növényi eredetű összetevőket tartalmazó kozmetikum.

Eme CATRICE Curl It Volume and Curl 010, 11ml legfontosabb jellemzői

  • A divatos CATRICE szempillaspirál kiváló sminkeszköz a szempillák kiemelésére
  • Minden szempillát bevon és lélegzetelállító volument eredményez
  • Még az egyenes szempillák sem jelentenek kihívást
  • A kefe vastag formájú
  • Szín: fekete
  • Dekor kozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: AQUA (WATER), HIDROGÉNEZETT OLÍVAOLAJ, MYRICA PUBESCENS FRUIT CERA (MYRICA PUBESCENS GYÜMÖLCSVIASZ), SZINTETIKUS MÉHVIASZ, OLEA EUROPAEA (OLÍVA) GYÜMÖLCSOLAJ, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ), GLICERIN, STEARIC ACID, SHOREA ROBUSTA GYANTA, PALMITIC ACID, POLIURETÁN-34, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, GLYCERYL STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLÍVA) OLAJ SZAPPANOSÍTHATATLAN ANYAGOK, KÓKUSZIL HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN, TOKOFEROL, KAPRILIL-GLIKOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, HEXYLENE GLYCOL, METHYLPROPANEDIOL, FENILPROPANOL, AMINOMETIL-PROPANOL, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6994
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059729418876
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05