Oldal frissítése

CARUN szájvíz 150 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CARUN szájvíz 150 ml

Vigyázzon Ön is a szájürege tisztaságára a  Carun kender tartalmú szájvízzel, amely több gyógynövénykivonatokkal is gazdagított. Összetevői antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és nyugtató hatásúak. A Carun szájvíz kiváló segítség, akut fogfájás, különféle gyulladások vagy a fogágybetegségek kezelésére. A szájvíz ízmentes és nem tartalmaz mentolt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Óvja szájürege épségét a gyógynövénykivonatban gazdag szájvízzel 
  • Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, fertőtlenítő- és nyugtató hatású
  • Kenderkivonatot tartalmaz
  • A  természetes anyagok segítenek fogfájdalom, szájban keletkező gyulladás, fogínyvérzés, vagy fog környéki fájdalom legyőzésében
  • Szájvíz ízmentes, nem tartalmaz a mentolt, így gyermekek számára is alkalmas
  • A terméket nem tesztelték állatokon
  • Nem tartalmaz fluort
  • Kiszerelés: 150 ml

Gyógynövénykivonatokat tartalmaz

A CARUN szájvízzel elfelejtheti a fájdalmas, vérző fogínyt. Amellett, hogy kender kivonatot tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antibakteriális hatású, a benne található repcekivonat gyógyítja és nyugtatja az irritált felületet, míg a zsurló a véralvadást segíti. A szegfűszeg gondoskodik a helyi érzéstelenítésről, az édesfű pedig megakadályozza a fogszuvasodást. A szájvíz további összetevői még a zsálya, fahéj, illetve a menta.

Nagyszerű segítség fájdalom, gyulladás vagy fogínyvérzés esetén

A kenderes szájvizet ajánlatos hígítani, 2,5 ml-hez 10-15 ml víz arányban. Alaposan öblögesse a száját 1-3 percig, naponta kétszer. Akut fájdalom vagy probléma esetén, alkalmazza a hígítatlan kenderes szájvizet közvetlenül az érintett felületen, és ne öblögessen utána. A szájvíz használata után 30 percig nem ajánlott étkezni. Ne nyelje le a szájvizet.

A Carun szájvíz nagyszerű segítséget nyújt akut fog- és ínyfájdalom esetén, ínygyulladás, fogínyvérzés, afta vagy foglepedék estén, illetve megelőzés gyanánt. A készítmény alkalmas a fogszuvasodás és a fogkő kialakulásának csökkentésére, vagy ha szájsebészeti beavatkozáson esett keresztül.

Összetevők:

Aqua, Salvia officinalis extract, Alcohol, Agrimonia Eupatoria extract, Mentha Piperita Extract, Eugenia Caryophyllus Bud Extract, Equisetum Arvense Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Stevia Rebaudiana Extract, Cannabis Sativa Extract, Alcohol Denat., Sodium Methylparaben, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes , Ínygyulladás ellen
Kód:  KSKK0009
Termékszám:  8594010221040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15