Oldal frissítése

CAROLINA HERRERA Bad Boy 200 ml

5 2 értékelés
Leárazás -10 %
11 490 Ft 12 790 Ft

CAROLINA HERRERA Bad Boy 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen fürdés után? Akkor szerezd be a jól ismert CAROLINA HERRERA minőségi tusfürdőjét, amely minden bőrtípusra tökéletes választás. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: tápláló szer. Kakaóvajas esszencia kínálata biztosan elvarázsol majd, és élvezetesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. A tusfürdő aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: zsálya. Ennek a tusfürdőnek óriási pozitívuma, hogy nem tartalmaz szulfátokat. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

Tusfürdő CAROLINA HERRERA Bad Boy 200 ml ...

CAROLINA HERRERA Bad Boy 200 ml tusfürdő legfőbb tulajdonságai

  • CAROLINA HERRERA tusfürdő segítségével a bőröd bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • tápláló hatása van
  • a készítmény összetétele: szulfátmentes
  • a nagyszerű CAROLINA HERRERA tusfürdője minden bőrtípusra ajánlott
  • zsálya a hatóanyagú
  • maximális űrtartalma: 200 ml

Összetétel

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERETH-2 COCOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DECYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TOCOPHERYL ACETATE, COUMARIN, POLYQUATERNIUM-39, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRAL, GERANIOL, MENTHYL LACTATE, CREATINE, CAFFEINE, CITRONELLOL, PANTHENOL.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tömeg

Tömeg 200 g (0,2 kg)

Tulajdonságok

Hatás Tápláló
Kozmetikum sorozat Kakaóvajas

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes
Kód:  SG732
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411061958506

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10