Oldal frissítése

CAREX Aloe Vera antibakteriális folyékony szappan utántöltő 500 ml

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 790 Ft/db

CAREX Aloe Vera antibakteriális folyékony szappan utántöltő 500 ml

A folyékony szappan adagolóval ás tartállyal ellátott flakonokban megtalálta helyét a nyilvános illemhelyeken, a szálláshelyeken, iskolákban és bárhol, ahol egyszerre sok ember használhatja. Szintén nagyra értékelik azokban a háztartásokban, ahol valaha is kergették a hagyományos szappant a fürdőszobában vagy a szappan legkevésbé sem vonzó habzásából kellett kikecmeregnie. A kozmetikai cégek igyekeznek fejleszteni a szappanok minőségét, hogy ne szárítsa ki a bőrt, gyermekek és allergiás emberek számára is alkalmas legyen, tisztítson, hidratáljon, könnyedén kezelhető legyen, illetve kellemes illata és színe legyen. 

Példaként itt a Carex márka, amely eme kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja, ráadásul megfizethető áron. A Carex antibakteriális folyékony szappanok a tejsav finom, természetesen aktibakteriális összetevőit tartalmazzák, amelyek hidratáló és gyulladáscsökkentő hatással bírnak, csillapítják az irritációt és egyidejűleg gátolják a baktériumok elszaporodását. A Carex Aloe Vera aloe vera kivonattal gazdagított, amely pozitív hatásairól ismert és bizonyítottan jótékony a bőr számára.

 

 

Kód:  MYD015
Termékszám:  5900998005382

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10