Oldal frissítése

CANNADERM Intime NEW Lemosó emulzió 150 + 50 ml INGYEN

5 4 értékelés
5 490 Ft

CANNADERM Intime NEW Lemosó emulzió 150 + 50 ml INGYEN

Az alapos intim higiénia segít megelőzni a gyulladásokat és a gombás fertőzéseket is. A Cannaderm intim mosakodó biztosítja Önnek a megfelelő intim gondoskodást.  Ez a gyengéd tusfürdő, amely számos aktív hatóanyagot tartalmaz, alkalmas felnőtteknek, a várandós és szoptató nőket is beleértve. A természetes összetevők és az enyhén savas pH elősegíti az intim területeket borító nyálkahártya hosszú távú egészséges működését és csökkenti a viszketést vagy égő érzést. A tusfürdő alkalmas a férfiak és a nők napi intim higiéniájának fenntartására, kimondottan az uszodák, szaunák látogatása után és az antibiotikumos kezeléseket követően, az egyéb helyzetek mellett.

Alkalmazás:
Vigyen fel egy kisebb mennyiségű tusfürdőt kézzel vagy egy mosdókesztyűvel a intim részekre, hagyja habozni és rövid ideig hatni. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Hatóanyagai:
Kendermag olaj, grapefruit mag, panthenol.

Összetevők:
Víz, kokamidopropil Betain, glicerin, Cannabis Sativa mag olaj, nátrium-klorid, Lanolin, Glyceryl Caprylate, Panthenol, Citrus Grandis mag kivonat, xantán, Butyrospermum parkii vaj, Cannabis Sativa mag kivonat, Helianthus annuus Seed Oil, Glyceryl undecylenate Salvia triloba Leaf kivonat, Foeniculum vulgare Fruit Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Thymus Vulgaris olaj, Salvia officinalis olaj, Limonene.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Natúr

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Vadkenderes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Irritált bőrre

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő
Kód:  KSTE0669
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594059736376
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05