Oldal frissítése

BULLFROG All-in-One Beard Oil Secret Potion N.2, 50ml

8 590 Ft

BULLFROG All-in-One Beard Oil Secret Potion N.2, 50ml

A BULLFROG All-in-One Beard Oil Secret Potion N.2 szakállolaj kiemelkedik sokoldalúságával. Használhatod borotválkozás előtt, mivel puhítja a hosszú és göndör szakállat. Táplálja a szakáll alatti bőrt és a szakállat is, így könnyebben ki lehet fésülni. Természetes olajokat, többek között argán-, napraforgó-, búza- és szőlőmagolajat, valamint tonizáló fügekaktusz-kivonatot tartalmaz. Amilyen gyengéd a formulája, olyan gyengéd az illata is. A BULLFROG All-in-One Beard Oil Secret Potion N.2 garantálja a szakáll optimális táplálását.

BULLFROG All-in-One Beard Oil Secret Potion N.2 szakálollaj, 50 ml - fő jellemzők

  • Olaj a szakáll számára
  • Használható borotválkozás előtt, lágyítja a hosszú és göndör szakállat
  • Táplálja a szakáll alatti bőrt és a szakállat, és megkönnyíti a fésülést
  • A BULLFROG All-in-One Beard Oil Secret Potion N.2 természetes olajokat és tonizáló fügekaktusz kivonatot tartalmaz
  • Finom és kellemes az illata

Összetétel

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-20 GLICERIL-TRIIZOSZTEARÁT, TOCOPHEROL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TRITICUM VULGARE (BÚZA) CSÍRAOLAJ, PLUKENETIA VOLUBILIS MAGOLAJ, ZEA MAYS (KUKORICA) OLAJ, ROSA MOSCHATA MAGOLAJ, OPUNTIA FICUS-INDICA GYÜMÖLCSKIVONAT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZMARING) LEVÉLKIVONAT, LIMONENE, EUGENOL, LINALOOL, CINNAMAL.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Táplál, Lágyít
Kód:  HOL962
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8058773333841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15