Oldal frissítése

BULLDOG Original Beard Wax 50 g

4,2 8 értékelés
3 090 Ft

BULLDOG Original Beard Wax 50 g

A BULLDOG Original Beard Wax nem csak egy közönséges szakállviasz. Használata után a szakáll hidratált és egészséges lesz. Aloe vera, hermelinolaj és zöld tea tartalmának köszönhetően természetes megjelenést biztosít anélkül, hogy ragacsosnak és zsírosnak éreznéd az arcbőrt. A BULLDOG Original Beard Wax gyengéd a bőrhöz. 

A BULLDOG Original Beard Wax szakállviasz fő jellemzői

  • Az eredeti szakállviasz a tökéletes szakállformázáshoz
  • A BULLDOG Original Beard Wax hidratálja a szakállat és megőrzi a szőrszálak egészségét
  • Hosszú ideig használható
  • BULLDOG Original szakállviasz nem ragad és nem zsírosítja a bőrt

Használat:
Dörzsölj egy kis mennyiséget a tenyeredbe, és egyenletesen vidd fel a szakálladra.


Összetétel

Ricinus communis (Castor) magolaj, Helianthus annuus (napraforgó) magviasz, Euphorbia cerifera (Candelilla) viasz, Simmondsia chinensis (Jojoba) magolaj, Camelina sativa magolaj, Butyrospermum parkii (Shea) vaj, Glicerin-rozinát, Parfüm (Fragrance), Limonene, Kapril / kaprina triglicerid, Glycine soja (szója) olaj, Olea europaea (olíva) olaj szappanosíthatatlan anyagok, Linalool, Evernia prunastri (tölgymoha) kivonat, Citronellol, Geraniol, Aloe barbadensis levélkivonat, Citral, Camellia sinensis (zöld tea) levélkivonat, Tokoferol.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Wax

Hatás

Hatás Formál

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  HOL717
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060144647696
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20