Oldal frissítése

BROS Hangya elleni spray, 150 ml

5,0 18 értékelés
1 260 Ft

BROS Hangya elleni spray, 150 ml

A BROS sorozat termékei a cseh piac legjobbjai közé tartoznak a nehéz rovarok elleni küzdelemben. Házad vagy lakásod hívatlan, többlábú lakosok otthonává vált? A BROS hangyák elleni spray rendkívül gyorsan és hatékonyan működik. Egyszerűen csak permetezd az nyomvonalra, vagy a résekbe és egyéb előfordulási helyekre. Majd hagyd el a helyiséget egy órára, és hagyd hatni a BROS hangya spray-t. Végül nagyon alaposan szellőztess ki.

A BROS hangyák elleni spray főbb jellemzői

  • A BROS hangya spray nagyon gyorsan működik
  • Csak permetezd a BROS rovarölő szert a rovarok nyomvonalára és más helyekre, ahol hangyákat találsz, és várj egy órát
  • A BROS hangya spray hatékonyan távolítja el a hangyákat

Hogyan kell használni a BROS hangya spray-t?

Először távolíts el minden más embert, háziállatot, és lehetőleg takard le az akváriumokat a helyiségben. Rázd fel a BROS hangya spray-t, permetezd a nyomvonalra és más érintett területekre, és hagyd egy órán át hatni. Végül alaposan szellőztess ki.

Összetevők:
Hatóanyag deltametrin 0,05%, tetrametrin 0,2%, piperonil-butoxid/PBO 0,8%, alacsony forráspontú benzinfrakciót tartalmaz.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Hangya ellen

Forma

Forma Spray

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  BOR903j5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5904517021907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15