Oldal frissítése

BRILANZ PROFESSIONAL 130 x 48, kék

4,6 13 értékelés
36 490 Ft

BRILANZ PROFESSIONAL 130 x 48, kék

Csendesen elvan a sarokban, amíg nincs rá szükség, de nagy szolgálatot tesz amikor eljön a vasalás ideje. A(z) BRILANZ PROFESSIONAL 130 x 48, kék vasalódeszka ügyesen felépített és hihetetlenül stabil. A deszka szélessége: 48 cm. Hossza 130 cm, így elegendő helyet kínál a vasaláshoz. Konstrukciója annyira stabil, mintha a földhöz lenne szögezve. Nem kell attól félned, hogy felborulna. Még a magassága is állítható, így vasalás előtt ideális pozícióba állíthatod. További előnye a biztonságos tartó, ami lehetővé teszi, hogy félretedd a tűzforró vasalót. Kifejezetten jó ötlet a deszkára szerelt dugalj, hiszen így nem korlátoz a vasaló kábelének hossza.

A(z) BRILANZ PROFESSIONAL 130 x 48, kék vasalódeszka legfontosabb jellemzői

  • El van látva vasaló tartóval és konnektorral
  • Konstrukciója nagyon stabil és a magassága is állítható
  • Pofonegyszerű felállítani és összecsukni
  • A deszka hossza 130 cm, a vasalófelület szélessége pedig 48 cm

Paraméterek

Vasalótalp méret

Hossz 130 cm
Szélesség 48 cm

Jellemzők

Tulajdonságok Állítható magasság, Vasalótartó, Dugaszoló aljzat kábellel, Tárolóhely vasalt ruhák számára, Alkalmas gőzgenerátorokhoz
Maximális magasság 99 cm
Minimális magasság 73 cm
Kód:  BRIZP522
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A16165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10