Oldal frissítése

BREF Purple Aktiv 2 × 50 g

4,8 262 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 1 040 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 920 Ft/csomag

BREF Purple Aktiv 2 × 50 g

A BREF turquise Aktiv 50 g WC illatosító négy golyót tartalmaz. Mindben található egy adott készítmény számos előnyös tulajdonsággal, amely elvégzi a piszkos munkát gyakorlatilag anélkül, hogy Ön erőfeszítéseket tenne. A golyóknak négy funkciója van: így minden öblítés biztosítja a higiénikus tisztaságot köszönhetően a tisztító habnak, a lepedékvédelemnek és hosszú távú illatot és frissességet biztosít.

BREF Turquise Aktiv Fő jellemzői

  • WC illatosító BREF turquise Aktiv
  • Tisztítja a WC-t erőfeszítés nélkül
  • Négy funkció
  • Tisztító hab
  • Vízkő elleni védelem
  • Higiénikus tisztaság
  • Hosszan tartó illat

Összetétel

> 30% anionos felületaktív anyagok, 5-15% nem-ionos felületaktív anyagok, illatanyagok (alfa-ionon izometilionon, Butylphenyl Methylpropional)

Korlátozások

Tárolja +5 ° C és +40 ° C fok között Felhasználható 3 éven belül a csomagoláson feltüntetett időponttól számítva.

Figyelmeztetés. Irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra. Tartalmaz 1- (2,6,6-trimetil-1,3-ciklohexadién-1-il) -2-butén-1-on. Allergiás reakciókat okozhat. Ha érintkezne vele, és allergiás reakció lépne fel, orvos szükséges, ezért tartsa meg a termék csomagolását vagy címkéjét! Tartsa távol a gyerekeket! Védőkesztyű / szemüveg használata javasolt. Bőrrel érintkezve:öblítse ki bő vízzel. HA SZEMBE kerül: Óvatosan öblítse ki folyamatosan engedett vízzel néhány percig. Ha még mindig irritációt okoz: orvosi ellátást kell kérni! 

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Színező

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CISWC048
Termékszám:  9000101089523
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20