Oldal frissítése

BREF Oven and Grill Cleaner 500 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BREF Oven and Grill Cleaner 500 ml

A makacs odaégett foltok és a zsír eltávolítása a sütőből kemény dió lehet.A BREF Oven and Grill extra hatékony és erőteljes tisztítóhab a segítségedre siet.Erősen tapad és még a nagy ellenállású szennyeződésekkel is megbirkózik. A sütő minden felületén használhatod, de a serpenyők, grillek és a zsírosodással szennyezett függőleges felületek tisztítására is jó szolgálatot tesz.Tartsd tisztán otthonod a BREF márkával.

A BREF Oven and Grill hab legfontosabb jellemzői

  • Megszabadít a makacs odaégett foltoktól és a zsírtól
  • Extra hatékony és erőteljes Bref tisztítóhab
  • Használd a sütő minden felületén
  • Alkalmas serpenyők, grillek és függőleges, zsiradéklerakódásokkal szennyezett felületek tisztítására is
  • A BREF Oven and Grill hab erősen tapad és még a nagyon makacs lerakódásoktól is megszabadít

Használata:
A terméket legalább 15 cm távolságból használd.Alkalmazás közben viselj védőkesztyűt és védőszemüveget.Kerüld a termék közvetlen belégzését.Csak jól szellőző helyen hasznád.Gyermekektől távol tartandó.

Figyelmeztetés:
Kerüld a termék szemmel és bőrrel való érintkezését, mert súlyos károsodást okozhat.Ha bőrrel vagy szemmel érintkezik, először öblítsd le a területet vízzel, vedd ki a kontaktlencsét és folytasd az öblítést.Lenyelés esetén öblítsd ki a szád, és ne idézz elő hányást.Komoly problémák esetén fordulj orvoshoz, és legyen nálad a termék címkéje.Az üres tartályt csak a veszélyes hulladékok számára kialakított speciális konténerekbe szabad kidobni.Ne szúrd át, ne égesd meg, védd a hőtől, szikrától és nyílt lángtól.Maró hatású lehet a fémekre.Kerüld a termék környezetbe jutását.

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 1 db

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Típus

Tisztítószer típus Spray

Használat

Rendeltetés Sütőkhöz, Grillhez

Funkciók

Funkciók Zsíroldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális
Kód:  CIS580
Termékszám:  4015000019040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10