Oldal frissítése

BREF Brilliant Gel Arctic Ocean 3 × 42 g

4,9 13 értékelés
1 690 Ft

BREF Brilliant Gel Arctic Ocean 3 × 42 g

A BREF Brilliant Gel Arctic Ocean WC-illatosító blokk biztosítja a WC tisztaságát. A termék a jól ismert BREF márka innovációja. Az All in 1 formula 4 funkcióval rendelkezik: garantálja a WC tisztítását, megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását minden öblítésnél, valamint frissességet és fényt biztosít. A Bref Power Aktiv termékekhez képest a BREF Brilliant Gel akár 20%-kal több öblítés során hatékony

A BREF Brilliant Gel Arctic Ocean WC-illatosító blokk legfontosabb jellemzői

  • A Brilliant Gel Arctic Ocean egy WC-illatosító blokk, amely biztosítja a WC tisztaságát
  • Innováció a jól ismert BREF márkától
  • Az All in 1 összetétel 4 funkcióval rendelkezik: tisztít, megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását, frissességet és fényességet biztosít
  • Akár 20%-kal több öblítésig működik, mint a Bref Power Aktiv
  • Praktikus formájának köszönhetően befér a WC pereme alá

Összetétel:
> 30% nemionos tenzidek, < 5% anionos tenzidek, illatanyagok (alfa-izometil-ionon, citronellol, geraniol, linalool), tartósítószerek (benzizotiazolinon, metilizotiazolinon).
Etoxilált C9-11 alkoholokat; etoxilált C12-14 alkoholokat, szulfátokat, nátriumsókat tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz. Tartalmaz: 2-metilizotiazol-3(2H)-on. Allergiás reakciót okozhat.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tömeg

Tömeg 126 g

Darabszám

Darabszám 3 db

Típus

Típus WC gél
Kód:  CIS1501
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101508123

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05