Oldal frissítése

BRAZIL KERATIN tisztító sampon 500 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAZIL KERATIN tisztító sampon 500 ml

A BRAZIL KERATIN tisztító sampon egy nagyon szelíd és gazdag sampon a haj alapos tisztításához, mielőtt a keratin regeneráló rendszert felviszi a hajra. Ez az egyedülálló alkalmazás előtti sampon tökéletesen zsírtalanítja a haját, és kelátképző szerek jelenléte mellett alaposan eltávolítja a maradék ásványi lerakódásokat a hajától. Ezt a sampont fel kell használni, hogy a brazil keratin hatékonysága tökéletes legyen. Ez a sampon tökéletesen felkészíti a hajat egy keratin gyógyító kezelésre, hogy mélyen behatoljon. A hajad az egészséggel ragyognak, és tapintásúak lesznek. Kényeztesse magát tökéletes haj-kozmetikumokkal keratinnal, és a hajad erős és gyönyörű lesz!
Hatóanyagok:
Keratin a haja erejéért és szépségéért.
A kelátképző szerek alaposan eltávolítják a maradék ásványi lerakódásokat.
Haj típus:
Minden típusú hajra, különösen a száraz és sérült hajra.
Használat:
Vigye fel a nedves hajra, és finoman masszírozza a fejbőrt és a hajat. Ezután langyos vízzel öblítse le alaposan. Ismételje meg, ha szükséges.
Tipp:
Ehhez a termékhez javasoljuk, hogy vásároljon szivattyút a kényelmes és gazdaságos adagoláshoz, amely nem része a terméknek.
Hangerő:
500 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KSVL1563
Termékszám:  8595615710243

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15