Oldal frissítése

BRAZIL KERATIN Coconut Shampoo 500 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAZIL KERATIN Coconut Shampoo 500 ml

A BRAZIL KERATIN Coco Shampooo egy rendkívül hatékony regeneráló sampon kellemes kókusz illatal. Ez a luxus termék a leghatékonyabb és legmodernebb regenerációs rendszer a sérült hajra. Tökéletes regenerálást és megerősítést nyújt minden típusú hajra, függetlenül a károsodás mértékétől.  Aloe Vera kivonatot valamint sok bioaktív anyagot tartalmaz. Ez az aktív sampon nemcsak tökéletesen tisztítja a hajat, de a szükséges keratin hidrolizátummal is ellátja, amely részt vesz a sérült haj mély regenerálásában. A hidrolizátum kéntartalmú aminosavjai lehetővé teszi a kénhidak kémiai kötődéseinek visszaállítását. A savas pH simítja a haj felszínét. Ismételt használatával a haj visszanyeri erejét, fényét és a térfogatát. Puha és rugalmas érintésű, láthatólag egészséges és természetesen gyönyörű lesz.

Aktív hatóanyagai:

Aloe Vera kivonat.
Keratin hidrolizátum, amely részt vesz a sérült haj mély regenerálásában.
A hidrolizátum kéntartalmú aminosavjai lehetővé teszik a kénhidak kémiai kötődését a hajban, hogy erős és regenerált lehessen.

Hajtípus:

Minden hajtípusra alkalmas, különösen a hosszú, elgyengült, UV sugaraktól, festéstől, világosítástól sérült, vagy tartós hullámmal kezelt hajra.

Alkalmazása:

Vidd fel a nedves hajra, és habosítsd fel. Ezután öblítsd le.

Tipp:

Ajánljuk, hogy a termékhez vásárolj pumpás adagolót a gazdaságos és kényelmes adagoláshoz, amely nem képezi részét a terméknek.

Kiszerelés:

500 ml


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KSVL1588
Termékszám:  8595615720532

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20