Oldal frissítése

BRAZIL KERATIN Argan Oil 50 ml

3,5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BRAZIL KERATIN Argan Oil 50 ml

Az argánolajat joggal nevezik "marokkói aranynak". Nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz, például A-, E- és F-vitamint, esszenciális zsírsavakat, linolsavat, omega 3 és 6 telítetlen zsírsavakat, flavonoidokat, karotinoidokat. Mély hidratációt biztosít, módosítja és javítja az érzékeny, vörös és pikkelyes bőr állapotát, sikeresen küzd az arc és a dekoltázs ráncai ellen, jelentősen regenerálja a sérült és száraz hajat.
Jelentősen javítja a bőr állapotát az arcon nyakon és a nyak, javítja annak rugalmasságát, egészséges és fiatalos megjelenést biztosít. Kisimítja a ráncokat, és küzd az öregedés jelei ellen. Csak dörzsölj be néhány cseppez reggel és este. Ez a termék kiváló regeneráló hatású maszk száraz és sérült hajra. A rendszeres használata  erősíti a hajat, ragyogást és volument biztosít számára, és erősíti a haj szerkezetét. A fürdőben ezt a kiváló természetes terméket elsősorban a bőr puhítására használják. Csak csepegtess néhány cseppet a fürdőbe, és a bőr olyan puha tapintású lesz fürdés után, mint a bársony. Ez a speciális olaj terhesség alatt vagy súlycsökkentő étrend esetén is használható. Az argánolaj elősegíti az elasztin és a kollagén képződését, megakadályozva ezzel a striák kialakulását. Ezenkívül teljesen természetes termék, így a csecsemőnek sem fog ártani. Táplálja és erősíti a körmöket, javítja a kutikula rugalmasságát. Az érzékeny bőr számára enyhíti a borotválkozás okozta irritációt, a bőr puha tapintású lesz. Csak dörzsölj néhány cseppet a bőrre borotválkozás előtt és után. Pikkelysömör esetén kiküszöböli a viszketés kellemetlen érzését, és 40–80% -ra csökkenti a pikkelyek képződését.


Ez a multifunkciós olaj nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Dopřejte si zdravou pokožku díky jedinečnému arganovému oleji! Kényeztesd magad egészséges bőrrel az egyedülálló argánolajnak köszönhetően!
Hatóanyagai:
A-vitamin, E és F, esszenciális zsírsavak, linolsav, telítetlen zsírsavak omega-3 és 6, flavonoidok, karotinoidok. 
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen száraz és sérült bőrre
alkalmazás:
Az arc, nyak és a mellkas - csak dörzsölj be néhány cseppet reggel és este a bőrbe, és gyengéden masszírozd be.
A haj regenerációja - használd, mint egy maszkot. Hagyd hatni körülbelül 1 órán át, majd mosd át enyhe keratinos samponnal.
Fürdő- önts néhány cseppet a fürdőbe, és pihenj egy kicsit.
A terhesség vagy súlycsökkentő étrend esetén- elősegíti az elasztin és a kollagén termelését, megakadályozva ezzel a striák kialakulását. Csak kend be és masszírozd be a veszélyeztetett területet.
Körmök- táplálja és erősíti, javítja a kutikula rugalmasságát
Az érzékeny bőr esetén enyhíti a borotválkozás okozta irritációt. Egy pár csepp borotválkozás előtt és után segíteni fog. 
Psoriasis - csökkenti a viszketést és a pikkelyek képződését, naponta kétszer alkalmazd az érintett területekre.
Térfogat:
50 ml-es

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Jellemzők

Jellemzők Hidratáló

Hatás

Hatás Multifunkciós hatás
Kód:  KSVL1573
Termékszám:  8595615710496

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20