Oldal frissítése

Brabantia newIcon, 30L, fehér

5 2 értékelés
36 290 Ft

Brabantia newIcon, 30L, fehér

Egy otthon tökéletes és megfelelő megjelenése több részletből áll össze. Ezek egyike a Brabantia newIcon szemetese. Rendkívül elegáns, ugyanakkor a legfunkcionálisabb kiegészítője a dolgos mindennapoknak. A kuka külseje és fedele kiváló minőségű, fehér acélból készült. A kifinomult pedálos mechanizmusnak köszönhetően rendkívül könnyen és csendesen nyílik. A fedél a tökéletes tömítés révén kiválóan illeszkedik, így megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását. A billenő fedélnyitó mechanizmus okosan elrejtett fogantyúja lehetővé teszi a kuka egyszerű áthelyezését. A Brabantia szemetes egy kivehető belső, műanyag vödörrel rendelkezik, amely légáteresztő lyukakkal, valamint a stabilitás és a padló károsításának megelőzése érdekében csúszásmentes aljjal lett ellátva. A vödör űrtartalma 30 liter.

A Brabantia newIcon szemetes legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és maximálisan funkcionális kiegészítője a dolgos mindennapoknak
  • Brabantia newIcon szemetes 30 literes űrtartalommal
  • Fehér színű acélból készült
  • Csendes és könnyű kinyitás és bezárás
  • Fedél hatékony szagmentesítéssel
  • Rejtett fogantyú az egyszerű hordozás érdekében
  • A szemetes csúszásmentes aljjal és belső, kivehető vödörrel rendelkezik
  • 10 év garancia

Közel 100%-os újrahasznosítás

A Brabantia márka szem előtt tartja az ökológiát, így termékei nagyrészt újrahasznosíthatók. A newIcon szemetes akár 98%-a újrahasznosítható. Ráadásul a megvásárlásával Te is hozzájárulsz bolygónk műanyagtól való megszabadításához. A Brabantia a Plastic Whale mozgalom része, amely világszerte gyűjti össze a műanyagokat a vizekből.

Űrtartalom:
30 liter

Méretek:
átmérő: 29,3 cm
magasság: 67,9 cm


Paraméterek

Anyag

Anyag Acél

Szín

Szín Fehér

Jellemzők

Űrtartalom 30 l
Nyitás módja Pedálos
Edények száma 1 db

Méret

Szélesség 29,3 cm
Magasság 67,9 cm
Mélység 38 cm
Kód:  BRAOK785
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  111785

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05