Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Brabantia 118340 Morning Breeze

32 990 Ft

Brabantia 118340 Morning Breeze

Brabantia118340 Morning Breeze vasalódeszka

A Brabantia 118340 Morning Breeze egyesíti a funkcionalitást és a stílust. A váz stabilitása és tartóssága kényelmes vasalást biztosít, míg a nagy méretek lehetővé teszik a ruhák hatékony kezelését. A színes motívumokkal díszített modern formatervezés egy kis pezsgést visz az otthonodba. A Brabantia Morning Breeze vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A Brabantia vasalódeszka előnyei

A 22 mm-es stabil vázzal ellátott Brabantia vasalódeszka ideális a hatékony és kényelmes vasaláshoz. Szállítózárának köszönhetően könnyen szállítható és biztonságosan tárolható, míg a mindig feszes Stretch bevonat tökéletes siklást és gyors munkát biztosít. Ez a deszka a praktikumot és az esztétikát ötvözi, hogy megkönnyítse a mindennapi teendőket.

Brabantia 118340 Morning Breeze

Lenyűgöző funkciók

A vasalódeszka sokoldalú megoldást kínál a kényelmes vasaláshoz. A tárolófelületet úgy tervezték, hogy a bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas legyen. A deszka akár 13,5 cm széles vasalókhoz is használható. A négylábú, 22 mm-es acélváz garantálja a stabilitást és a szilárdságot. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megakadályozzák a deszka véletlen összecsukását, míg a stabil, csúszásmentes lábsapkák biztosítják a deszka stabilitását. A kiváló minőségű, 100% pamutból készült huzat tartós habréteggel egészíti ki a Brabantia vasalódeszka praktikus kialakítását.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A méret és a súly fontos a Brabantia deszka kiválasztásakor

A vasalódeszka mérete 124 × 38 cm, így ideális a ruhák széles körének kényelmes és hatékony vasalásához. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A Brabantia vasalódeszka állítható magassága

A Brabantia Morning Breeze vasalódeszka állítható magasságú. Az alacsony és magas (69-96 cm) pozíciók között változtatható, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol több, különböző magasságú felhasználó van, és vasalás közben kényelmet és ergonómiát biztosít.

Brabantia 118340 Morning Breeze

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia 118340 Morning Breeze vasalódeszka masszív konstrukcióval rendelkezik, és 10 év garancia vonatkozik rá, amely bizonyítja kiváló minőségét és tartósságát. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. A Brabantia vasalódeszkához klasszikus gőzölős vasaló alkalmas.

Paraméterek

Vasalótalp méret

Hossz 124 cm
Szélesség 38 cm

Jellemzők

Tulajdonságok Állítható magasság, Vasalótartó
Maximális magasság 96 cm
Minimális magasság 69 cm
Kód:  BRAZP340
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  118340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10