Oldal frissítése

Brabantia Lift-O-Matic 50 m, kiegészítők, antracit színű

78 990 Ft

Brabantia Lift-O-Matic 50 m, kiegészítők, antracit színű

Könnyítsd meg magadnak a mosott ruhák kiteregetését. A praktikus Brabantia Lift-O-Matic antracit színű ruhaszárítóval 50 méter kifeszített szárítókötél-felületet kapsz, amely öt teljes mosógéptöltet megszárításához elegendő. A 129-187 cm közötti ideális magasságbeállítás-lehetőségnek köszönhetően könnyen eléred a köteleket. A legalsó állás ideális takarók, paplanok, párnák stb. szárítására.Minden karon találsz egy akasztót is a vállfák felakasztásához. A zsinórok UV-álló, csúszásmentes profillal rendelkeznek és szükség esetén egyenként kicserélhetők. A szárítóhoz tartozik egy védőburkolattal ellátott állvány, amelyet nem szükséges lebetonozni A szárító csomagjában találsz egy praktikus, időjárásálló ponyvát, egy táskát a csipeszekre és egy 24 darabos csipeszkészletet. 


A Brabantia Lift-O-Matic 50 m, tüske, antracit legfontosabb jellemzői

  • Brabantia kültéri, forgatható ruhaszárító
  • A forgatható karok teljes terhelés mellett is könnyen forognak
  • Akasztók a kényes ruhák szárításához
  • UV-álló zsinórok csúszásmentes felülettel
  • A karok kezelése könnyű
  • A Brabantia Lift-O-Matic szárítón akár 40 kg nedves ruhát is kiteregethetsz egyenletes elosztásban
  • Kiváló, 5 éves garancia
  • A szárító csomagjában találsz egy praktikus időjárásálló huzatot, egy táskát a csipeszekhez és egy 24 darabos csipeszkészletet

Brabantia kültéri, elforgatható ruhaszárító

A Lift-O-Matic 50 m kerti ruhaszárító az egyik legjobb szárító a piacon. Forgatható karokkal rendelkezik, amelyek úgy állíthatók, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a teregetést és ruhaszárítást. Ha paplanokat kell kiszellőztetned, vagy nehéz ruhadarabokat kell szárítanod, egyszerűen csak állítsd be a szárító magasságát 129 cm-től 187 cm-ig, így a zsinórok feszesek maradnak. 

A Brabantia Lift-O-Matic 50 m szárítóra öt mosógépnyi ruhát teregethetsz

A Brabantia Lift-O-Matic 50 m szárító kapacitása ideális akár öt mosógéphez is. A szárító négy stabil karral rendelkezik, amelyek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek. Az erős alumíniumból készült állvány átmérője 45 mm, amely rendkívül tartóssá teszi a szerkezetet. Nem kell állandóan a szárító körül járkálnod, bármikor elfordíthatod, még akkor is, ha már tele van nedves ruhával. A beállítható nyílásnak köszönhetően a Brabantia Lift-O-Matic 50 m-t a saját igényeidhez igazíthatod. 

Brabantia Lift-O-Matic 50 m ruhaszárító egyszerű telepítéssel

A Brabantia Lift-O-Matic 50 m szárító telepítése gyerekjáték! Mindössze egy 45 mm átmérőjű fémtüskét kell a talajba verni. Ez biztosítja a szárító teljes stabilitását. 

Tartós és mosható zsinórok

A Brabantia Lift-O-Matic 50 m szárító karjainak a végén találsz egy tartót, amely többek között a vállfák felakasztására, vagy a kényes darabok szárítására használható. A Brabantia Lift-O-Matic 50 m szárítózsinór UV-álló és teljesen mosható. Anyagának köszönhetően nem csúszik. Ezenkívül a smart line végek garantálják a könnyű cserét. 

Praktikus ponyva, csipesztáska és csipeszkészlet

A Brabantia Lift-O-Matic 50 m ruhaszárítóhoz egy praktikus, időjárásálló ponyva is tartozik. A csomagban találsz továbbá egy csipesztáskát és egy 24 darabos csipeszkészletet. 

A Brabantia Lift-O-Matic 50 m-es ruhaszárító rajzai és méretei


A Brabantia Lift-O-Matic 50 m méretei:

  • Összecsukott szárító méretei: 200×11×11 cm
  • Kinyitott szárító magassága: 187 cm
  • Egy szárítóoldal hossza: 145 cm
  • Átmérő: 295 cm

Paraméterek

Szárító típusa

Szárító típusa Klasszikus

Használat

Rendeltetés Kültéri
Elhelyezés Kertbe
Ahová alkalmas Földre

Anyag

Anyag Fém

Zsinórok/rudak

Teljes szárítási hossz 50 m

Tulajdonságok

Tulajdonságok Forgó
Rögzítés Leszúrható
Emeletek száma 1

Széthajtott szárító mérete

Szélesség 208 cm
Mélység 208 cm
Magasság 200 cm
Tömeg 6,6 kg

Csomagolás

Csomag tartalma Csipesztartó, Kampók, Védőtok
Kód:  BRASP503
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  290503

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15