Oldal frissítése

BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours

5 2 értékelés
55 290 Ft

BRABANTIA C 124X45 PerfectFlow, Spring Colours

Brabantia C124 × 45 cm PerfectFlow, Spring Colours vasalódeszka

A Brabantia C 124 × 45 cm vasalódeszka, fekete vázzal, Spring Colours kivitelben a funkcionalitást és a stílust ötvözi. A váz stabilitása és tartóssága kényelmes vasalást biztosít, míg a nagy méretek lehetővé teszik a ruhák hatékony kezelését. A színes motívumokkal díszített modern formatervezés egy kis pezsgést visz az otthonodba. A Brabantia C vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

BRABANTIA C vasalódeszka

A Brabantia C vasalódeszka előnyei

A Brabantia C vasalódeszka 25 mm-es stabil vázzal és XL vasalófelülettel ideális a hatékony és kényelmes vasaláshoz. A mindig feszített Stretch bevonat tökéletes csúszást és gyors munkavégzést biztosít. Ez a deszka a praktikumot és az esztétikát ötvözi, hogy megkönnyítse a mindennapi teendőket.

BRABANTIA C vasalódeszka

Lenyűgöző funkciók

A Brabantia C vasalódeszka sokoldalú megoldást kínál a kényelmes vasaláshoz. Nagyméretű fémtartója 40 × 22 cm-es gőzállomások számára alkalmas. A 25 mm-es acélból készült négylábú váz stabilitást és szilárdságot biztosít. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megakadályozzák a deszka véletlen összecsukását, míg a stabil, csúszásmentes lábsapkák biztosítják a deszka stabilitását. A kiváló minőségű, 100% pamutból készült huzat tartós habréteggel egészíti ki a Brabantia vasalódeszka praktikus kialakítását.

BRABANTIA C vasalódeszka

A méret és a súly fontos a Brabantia deszka kiválasztásakor

A Brabantia C vasalódeszka mérete 124 × 45 cm, így ideális a ruhaneműk széles skálájának kényelmes és hatékony vasalásához, az ingektől az ágyneműig. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

BRABANTIA C vasalódeszka

Testreszabható magasságú deszka

A Brabantia C vasalódeszka magassága állítható. Az alacsony és magas (75-98 cm) pozíciók között változtatható, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol több, különböző magasságú felhasználó van, és vasalás közben kényelmet és ergonómiát biztosít.

BRABANTIA C vasalódeszka

Vasalóhoz és gőzállomáshoz alkalmas univerzális huzat

A Brabantia C speciális PerfectFlow huzattal rendelkezik, amely három szövetrétegből áll. Ez megkönnyíti a gyűrődések kivasalását. A huzat felszívja az összes kondenzvizet. Az anyag lehetővé teszi a gőz jobb áramlását, így a vasalódeszka alkalmas vasalókkal és gőzállomásokkal való használatra. A huzat a Stretch-Systemnek köszönhetően pontosan illeszkedik a Brabantia C vasalódeszkához.

BRABANTIA C vasalódeszka

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia C 124 × 45 cm vasalódeszkafekete vázzal, PerfectFlow, Spring Colours kivitelbennemcsak robusztus konstrukcióval rendelkezik, hanem tíz év garanciával is, amely a kiváló minőség és tartósság bizonyítéka. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. A Brabantia C klasszikus gőzölős vasalóhoz és gőzállomáshoz egyaránt alkalmas.

Brabantia vasalódeszka

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Paraméterek

Vasalótalp méret

Hossz 124 cm
Szélesség 45 cm

Jellemzők

Tulajdonságok Állítható magasság, Vasalótartó
Habszivacs szőnyeg magassága 9 mm
Maximális magasság 98 cm
Minimális magasság 75 cm
Kód:  BRAZP708
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  134708

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15