Oldal frissítése

Brabantia C 124 × 45 cm PDPJ Morning Breeze, fekete váz

5 1 értékelés
50 590 Ft

Brabantia C 124 × 45 cm PDPJ Morning Breeze, fekete váz

Brabantia C 124 × 45 cm PDPJ Morning Breeze vasalódeszka fekete vázzal

A fekete vázas vasalódeszka PDPJ Morning Breeze megjelenéssel egyesíti a funkcionalitást és a stílust. A váz stabilitása és tartóssága kényelmes vasalást biztosít, míg a nagy méretek lehetővé teszik a ruhák hatékony kezelését. A színes motívumokkal díszített modern formatervezés egy kis pezsgést visz az otthonodba. A Brabantia C vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

Brabantia C vasalódeszka

A Brabantia C vasalódeszka előnyei

A Brabantia C 25 mm-es stabil vázával és XL vasalófelületével ideális a hatékony és kényelmes vasaláshoz. Szállítózárának köszönhetően könnyen szállítható és biztonságosan tárolható, míg a mindig feszes Stretch bevonat tökéletes siklást és gyors munkát biztosít. Ez a deszka a praktikumot és az esztétikát ötvözi, hogy megkönnyítse a mindennapi teendőket.

Brabantia C vasalódeszka

Lenyűgöző funkciók

A Brabantia C sokoldalú megoldást kínál a kényelmes vasaláshoz. Nagyméretű fémtartója 40 × 22 cm felületű. A 25 mm-es acélból készült négylábú váz stabilitást és szilárdságot biztosít. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megakadályozzák a deszka véletlen összecsukását, míg a stabil, csúszásmentes lábsapkák biztosítják a deszka stabilitását. A kiváló minőségű, 100% pamutból készült huzat tartós habréteggel egészíti ki a Brabantia vasalódeszka praktikus kialakítását.

Brabantia C vasalódeszka

A méret és a súly fontos a Brabantia deszka kiválasztásakor

A Brabantia C vasalódeszka mérete 124 × 45 cm, így ideális eszköz a ruhák kényelmes és hatékony vasalásához, az ingektől az ágyneműig. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

Brabantia C vasalódeszka

Testreszabható magasságú deszka

A Brabantia C vasalódeszka állítható magasságú. Az alacsony és magas (75-98 cm) pozíciók között változtatható, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol több, különböző magasságú felhasználó van, és vasalás közben kényelmet és ergonómiát biztosít.

Brabantia C vasalódeszka

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Brabantia C vasalódeszka

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia C 124 × 45 cm-es vasalódeszka fekete vázzal, PDPJ Morning Breeze kivitelben nemcsak robusztus konstrukcióval, hanem 10 év garanciával is rendelkezik, amely a magas minőséget és tartósságot bizonyítja. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. A Brabantia C klasszikus gőzölős vasalóhoz és gőzállomáshoz egyaránt alkalmas.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Vasalótalp méret

Hossz 124 cm
Szélesség 45 cm

Jellemzők

Tulajdonságok Állítható magasság, Vasalótartó, Alkalmas gőzgenerátorokhoz
Habszivacs szőnyeg magassága 8 mm
Maximális magasság 980 mm
Minimális magasság 750 mm
Kód:  BRAzp86
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  123986

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10