Oldal frissítése

Brabantia 345647

5 2 értékelés
62 990 Ft

Brabantia 345647

Brabantia 345647 vasalódeszka 

A Brabantia 345647 vasalódeszka a design és a funkcionalitás nagyszerű kombinációja. A fekete váz modern megjelenést kölcsönöz a deszka számára, 135 × 45 cm-es méretei pedig elegendő helyet biztosítanak a kényelmes vasaláshoz. A Brabantia vasalódeszka állítható magassága és masszív szerkezete egyszerűvé és stabillá teszi a vasalást. Ez a Brabantia vasalódeszka ideális megoldás azok számára, akik a kényelem és a stílus kombinációját keresik. A Brabantia vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

Brabantia 345647 vasalódeszka

A Brabantia vasalódeszka előnyei

A Brabantia 135 × 45 cm-es, fekete vázas vasalódeszka ideális segítője a kényelmes és hatékony vasalásnak. Kifinomult kialakításának köszönhetően akár ülve is vasalhatsz, amely megkönnyebbülést jelent a hosszabb vasalások során. Kiváló hossza kényelmet biztosít a nagyméretű ruhaneműkkel való munka során, míg az innovatív szállítózár és a Strech rendszer, amely a huzatot mindig feszesen tartja, növeli a biztonságot és a felhasználó kényelmét.

Brabantia 345647 vasalódeszka

Lenyűgöző funkciók

A Brabantia vasalódeszkánál a stabilitás és a biztonság a legfontosabb szempont. Robusztus, 35 mm átmérőjű acélvázzal rendelkezik, csúszásmentes borítással. Egyedülálló kialakítása magában foglalja a "váll formát" és egy éles véget, amely ideális a nadrágok vasalásához. A beépített hőálló parkoló zóna a vasaló számára tovább növeli a vasalás kényelmét. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megvédik a Brabantia deszkát a nem kívánt összecsukástól. A pamuthuzat habréteggel biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Brabantia 345647 vasalódeszka

A méretek és a súly fontosak a deszka kiválasztásakor

A Brabantia vasalódeszka 135 × 45 cm-es méretekkel büszkélkedhet, így ideális a ruhadarabok széles skálájának kényelmes és hatékony vasalásához, az ingektől az ágyneműig. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

Brabantia 345647 vasalódeszka

Állítható magasságú deszka

A Brabantia vasalódeszka állítható magasságú. Rugalmasan választható 61-102 cm között, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít, akár ülve, akár állva. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol különböző magasságú emberek élnek.

Brabantia 345647 vasalódeszka

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Brabantia 345647 vasalódeszka

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia 135 × 45 cm-es, fekete vázas vasalódeszka nemcsak robusztus kialakítással rendelkezik, hanem 10 év garanciával is, amely a magas minőséget és tartósságot bizonyítja. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. Ez a Brabantia vasalódeszka klasszikus gőzölős vasalóhoz és gőzállomásokhoz egyaránt alkalmas.

Paraméterek

Vasalótalp méret

Hossz 135 cm
Szélesség 45 cm

Jellemzők

Tulajdonságok Állítható magasság
Kód:  BRAB040
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  345647

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10