Oldal frissítése

BOURJOIS Twist Matic Kajal 05 Mille Et Une Blue 0,2 g

3 090 Ft

BOURJOIS Twist Matic Kajal 05 Mille Et Une Blue 0,2 g

A BOURJOIS Twist Matic Kajal szemceruza merész színével, izzadság- és kopásállóságával gyönyörködtet.   Akár 8 órán át is tart, használhatod a szemhéjra és a szem vízvonalára. A hagyományos szemceruza új változata krémes, szaténos textúrájú és karakteres színt eredményez. Tartalmaz egy praktikus ceruzahegyezőt is. Egyszerűen húzz egy vékony vonalat a szem belső sarkától felfelé, majd egy egyenes vonalat a szem belső sarkától a szemhéj közepéig, íveld a vonalat a belső szemhéjon, és töltsd ki a vonal és a szempillák közötti rést. A BOURJOIS Twist Matic Kajal szemceruza csábító tekintetet kölcsönöz.

A BOURJOIS Twist Matic Kajal 05 Mille Et Une Blue 0.2 g szemceruza legfontosabb jellemzői

  • Szemceruza 8 órás tartóssággal
  • Jellegzetes színével, izzadság- és kopásállóságával örvendeztet meg
  • Az automata szemceruza kényelmesen alkalmazható
  • Praktikus hegyezővel
  • A hegye lehetővé teszi a pontos vonalvezetést
  • A BOURJOIS Twist Matic Kajal a szemhéjra és a szempillák tövére is felvihető

Összetétel

Dimethicone, SZINTETIKUS VIASZ, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, Lauroil-lizin, DIKALCIUM-FOSZFÁT, DIISOSTEARYL MALATE, Octyldodecanol, IZODECIL-NEOPENTANOÁT, Polihidroxisztearinsav, DISTEARDIMONIUM Hektorit, PROPYLENE CARBONATE, Lecithin, Tocopherol, ASZKORBIL-PALMITÁT, Citric Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Ultramarinok (CI 77007), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), csillám, KARMIN (CI 75470)].

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Kék

Típus

Típus Folyékony
Kód:  DEKO6543
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616300771365
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05