Oldal frissítése

BOURJOIS Sourcil Precision Eyebrow Pencil 01 Noir 1,13 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS Sourcil Precision Eyebrow Pencil 01 Noir 1,13 g

A Sourcil Précision szemöldökceruzával gyorsan és egyszerűen beállíthatod a szemöldököd, hogy tökéletesen illeszkedjen a sminkedhez. Azoknak a nőknek, akiknek a szemöldökük nem elég vastag, vagy világos és halvány színű, a szemöldökceruza kiváló módja a szemek kiemelésének.   A finom textúrájú ceruza jól alkalmazható és teljesen természetesnek hat. Másrészről egy kefe található rajta, amely elősegíti a szemöldök fésülését. A kiigazított és kiemelt szemöldök mély kinézetet és egyedülálló megjelenést biztosít a szemednek. A smink természetesnek tűnik, és hosszantartó. Sminkeld a szemed szemöldökceruzával, hogy a szemed ragyogóan szép legyen!

A fekeze színű Sourcil Précision szemöldökceruza legfőbb jellemzői

  • Fekeze színű szemöldökceruza kefével
  • Puha, jól alkalmazható textúra
  • A kiigazított szemöldök természetes
  • A kefe gyengéden fésüli a szemöldököt
  • Egyedi megjelenést kölcsönöz a szemeknek

Árnyalat:
01 Noir
Használat:
Alkalmazd a szemöldökökön, majd fésüld át az ecsettel. Használd bármikor aktuális igényeidnek megfelelően.
Tartalom:
1,13 g
Összetétel:
Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax) ,Hydrogenated Palm Kernel Glycerides , Copernicia Cerifera(Carnauba) Wax , Hydrogenated Palm Glycerides , Myristyl Myristate, Hydrogenated Coco-Glycerides , Hydrogenated Castor Oil , RhusSuccedanea Fruit Cera (Rhus Succedanea Fruit Wax) , SorbitanPalmitate , Stearalkonium Hectorite , Propylene Carbonate , PropylGallate. [+/- (May Contain) : Mica , CI 77491, CI 77492, CI 77499(Iron Oxides) , CI 77891 (Titanium Dioxide)].


Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefés

Rendeltetés

Rendeltetés Fekete hajúaknak
Kód:  DEKO2043
Termékszám:  3052503810133
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10