Oldal frissítése

BOURJOIS Silk Edition Poudre 54 Beige Rose

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS Silk Edition Poudre 54 Beige Rose

A Silk Edition kompakt púder egy gyönyörű szépségápolási termék, amely selymesen simává varázsolja bőrödet. A púder tökéletesen elfedi a bőrhibákat és egyedülálló módon egységessé teszi a bőrt. A termék megbízhatóan felszívja a zsírt a bőr felszínéről és elrejti az apró színbeli egyenetlenségeket.

A púder elegáns tartóban érkezik, amely tartalmaz egy applikátor szivacsot és egy tükröt. A kényelmed érdekében a tükör forgatható és dönthető akár 360°-ban. Az innovatív formula bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. A textúra hosszantartó és makulátlanul a bőrön marad akár 8 órán keresztül. Ennek során a bőrt azonban nem terheli és nem tömíti el a pórusokat. Kényeztesd bőrödet a selymesen finom kompakt púderrel, amely biztosan nem fog csalódást okozni!
Színárnyalat:
54 Beige Rose
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Vidd fel bőrödre az applikátor szivacs segítségével.
Tömeg:
9 g

Kód:  KSDE0637-c
Termékszám:  3052503685403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20