Oldal frissítése

BOURJOIS Rouge Edition Velvet 04 Peach Club 6,7 ml

4,8 28 értékelés
3 590 Ft

BOURJOIS Rouge Edition Velvet 04 Peach Club 6,7 ml

 
 
 

A Rouge Velvet rúzs krémes konzisztenciájú és csodálatosan gazdag színű. Az ajakra praktikus applikátor rúddal lehet felvinni, amely létrehozza a pontos sminket. A folyékony fényes textúra a felvitel után selymes matt bársonnyá válik, amely sokáig töretlenül díszíteni fogja a szádat. A lágy textúra különösen azoknak a nőknek okoz örömet, akiknek kiszáradnak az ajkai, és szükségük van ajkuk nedvességének hosszabb ideig való fenntartására.

Ennek a hidratáló rúzsnak az árnyalata nem fakul, és az ajak textúrájának finom összetételét nem irritálja és nem szárítja ki. A rúzs az ajkaknak természetes, de tökéletesen kifejező megjelenést biztosít. Az ajkak nedves és csábító benyomást keltenek majd. A rúzs divatos árnyalata alkalmas a mindennapi viseletre, de ünnepi alkalmakkor is kiválóan mutat. A rúzs gazdag összetétele táplálja és mélyen hidratálja az ajkakat. Kényeztesd magad az ajkaid ápolásával és szépítésével, hogy egészségesek és vonzók legyenek!
Színárnyalat:
04 Peach Club
Alkalmazás:
Vidd fel applikátor segítségével bármikor, ha szükséges.
Űrtartalom:
6,7 ml

 

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Matt

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó

Árnyalat

Árnyalat Piros

Üzemidő

Üzemidő 12 óra

Űrtartalom

Űrtartalom 7,7 ml
Kód:  KSDE0635-b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3052503260419
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15