Oldal frissítése

BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24HR Mascara 23 Black 8 ml

5 2 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Leárazás -36 %
2 990 Ft 4 690 Ft

BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24HR Mascara 23 Black 8 ml

A BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24HR Mascara 23 Black fekete szempillaspirál speciális forgó mechanizmusának köszönhetően maximalizálja a szempillákat és intenzív volument biztosít számukra. Szépen formázott, különálló és sűrű pillákat eredményez. Emeld ki szemed megjelenését és hangsúlyozd természetes szépségüket. Használd a 2 az 1-ben dupla hatású spirált, hogy egyenletesen vihesd fel a festéket a szempillákra a hosszabb és dúsabb eredmény érdekében. A szempillaspirál összetételét természetes viaszokkal gazdagítják a volumen növelése érdekében, sőt puhító keratint is tartalmaz. Minden nő nagyszerű segítője a tökéletes smink elkészítésében.

A BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24HR Mascara 23 Black szempillaspirál legfőbb jellemzői

  • BOURJOIS 2 az 1-ben fekete szempillaspirál forgó spirállal
  • Egyenletesen oszlatja el a festéket a szempillákon, elválasztja őket és dúsítja megjelenésüket
  • Drasztikusan megvastagítja a szempillákat és ellenállhatatlanul kiemeli őket
  • A szempilláknak maximális volument és intenzív fekete színt biztosít
  • Egyedi forgó mechanizmus a tökéletes szempillákért
  • 24 órán át tartó összetétel a gyönyörűen sminkelt szempillákért
  • BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume, amely gyorsan és egyszerűen alkalmazható
  • Szemészek által tesztelt szempillaspirál érzékeny szeműek számára

Hatóanyagok:
Természetes viaszok - segít dúsítani a szempillákat
Keratin - erős kondicionáló, növeli a pillák fényét és lágyságát, hidratáló, puhító és simító hatással rendelkezik

Hatás:
A BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume szempillaspirál kifejezetten hosszú és elválasztott szempillákat eredményez, gazdag volumen és intenzív fekete szín mellett. Szemeid lenyűgözőek, csillogóak és mélyrehatóak lesznek.

Használata:
A pillák elválasztásának és hosszúságának növelése érdekében állítsd a szempillaspirált az 1. helyzetbe, és finoman mozgasd a szempillákon alulról felfelé. Ezután állítsd a szempillaspirált a 2-es helyzetbe, amely lehetővé teszi, hogy még több színt vihess fel a maximális dússág elérése érdekében. A még hangsúlyosabb smink érdekében megismételheted a folyamatot.

Árnyalat:
23 Black

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Pvp, Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Propylene Glycol, Tribehenin, Polysorbate 20, Stearic Acid, Ammonium Acrylates Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Talc, Hydrolyzed Collagen (Derived From Fish), Ascorbyl Glucoside, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Serica Powder/Silk Powder/Poudre De Soie, Retinyl Palmitate, Pantolactone, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Sodium Sulfate, Ceramide 2, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Silica, Tocopherol[May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Carmine (Ci 75470), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ultramarines (Ci 77007)]


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Alkalmas Érzékeny szemek
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Keskeny

Űrtartalom

Űrtartalom 8 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3209
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614227182455
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10