Oldal frissítése

BOURJOIS Healthy Mix Anti-Fatigue Burring Primer 20 ml

5 2 értékelés
2 490 Ft

BOURJOIS Healthy Mix Anti-Fatigue Burring Primer 20 ml

Szabadulj meg a fáradtság jeleitől és készítsd elő bőrödet a smink felvitelére a Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer alapozóval. A komplex vitamin-keverékkel dúsított extra könnyű kompozíció nem ragad és nem hagyja a zsírosság érzését a bőrödön. Az A, C és B5 vitamin élénkíti és felfrissíti a bőrt, a pigmentjavító technológia pedig egységesíti a bőr árnyalatát és elfedi a hiányosságokat. A kellemes gyümölcsös illat ugyanakkor érzékeidet frissíti fel. Készíts elő egy hibátlan alap réteget a smink felviteléhez a Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer alapozóval.

Miért fogod szeretni a Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer alapozót?

  • A Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer extra könnyű összetétele nem teszi zsírossá a bőrt 
  • Az A, C és B5 vitaminok élénkítik és felfrissítik a bőrt
  • A pigmentjavító technológia egységesíti a bőr árnyalatát és elfedi a hiányosságokat
  • A Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer alapozó tökéletes alapot biztosít a smink számára
  • A kellemes gyümölcsös illat felfrissíti érzékeidet

Összetevők:
AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, MAGNESIUM SULFATE, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLYL GLYCOL, TALC, ASCORBYL GLUCOSIDE, LECITHIN, PUNICA GRANATUM FRUIT JUICE, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE, RETINYL PALMITATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, SORBIC ACID, DIPROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BHT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BUTYLENE GLYCOL, SAPPHIRE POWDER, PALMARIA PALMATA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Használat:
Vidd fel az alapot a megtisztított bőrre, és szükség szerint kend el.


Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 20 ml

Típus

Típus Alap bázis

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Simító
Hatás Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló

Használat

Használat Alapozó alá
Kód:  DEKO4228
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614224495299
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05