Oldal frissítése

BOURJOIS Color Boost Lipstick 01 Red Sunrise

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS Color Boost Lipstick 01 Red Sunrise

A BOURJOIS Color Boost 03  Red Sunrise árnyalatú rúzs egy olyan kozmetikai termék, amely gyönyörű árnyalatot és káprázatos fényt kölcsönöz ajkaid számára finom textúrája segítségével. Ezt a rúzst az ajkak hidratálására és védelmére alkották meg. Ennek az egyedülálló rúzsnak köszönhetően az ajkaid maximálisan divatosak lesznek. Az optimális fényű, természetes  árnyalat egészséges megjelenést és ragyogást kölcsönöz az ajkaidnak.

A kellemes, hidratáló alapanyagokkal dúsított formula úgy elbűvöli ajkaid, hogy mindenki azonnal észreveszi majd a gyönyörű formát. Az SPF 15 megbízhatóan védi az ajkakat a napfénytől és a túlzott kiszáradástól. Használd ezt a csodás rúzst, ami gyönyörű, puha ajkakkal ajándékoz meg, és védi bőrödet!
Hatóanyagok:

  • Hidratáló összetevők az bőr kiszáradása ellen
  • Az SPF 15 védelem óvja az ajkakat a napfénytől


Árnyalat:
01 Red Sunrise
Használat:
Finoman mozdulatokkal vidd fel ajkaidra a kívánt mennyiséget.
Kiszerelés:
2,75 g

Paraméterek

Tok

Tok Részben

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló
Kód:  KSDE0446-d
Termékszám:  3052503510118
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15