Oldal frissítése

BOURJOIS Club RG Contour Clubb Waterproof 54 Ultra Black

4,9 22 értékelés
1 550 Ft

BOURJOIS Club RG Contour Clubb Waterproof 54 Ultra Black

A BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof szemceruza egy kozmetikai szépségápolási termék, amely lágyítja a szem körvonalait és gyönyörű ragyogást kölcsönöz tekintetednek. A ceruza lágy állagának köszönhetően egyszerű alkalmazni, és tökéletes kontúrt biztosít, hogy szemeid szépségét kiemelhesd. A ceruza érzékeny szeműek számára is alkalmas, nem irritálja és más módon sem terheli a szemet.

A ceruza vízálló, így még nedves környezetben is használhatod, ahol más szemceruzák nem bírnák ki. Ez az egyedülálló szemceruza nem mosódik le az esőben, a medencében, és akkor sem, ha kedvenc fitneszközpontodba mész. A szemceruzával kellemes sminket varázsolhatsz a mindennapokra, de az erősebb és merészebb sminket is ugyanolyan könnyen megvalósíthatod, így különleges alkalmakkor és esti bulikban is tündökölhetsz. Emeld ki szemeidet, hogy elvarázsold a környezetedet!
Árnyalat: 54 Ultra Black
Térfogat:
1,2 g

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Ceruza, Vízálló

Tömeg

Tömeg 1,2 g (0 kg)
Kód:  KSDE0543-h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3052503825403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05