Oldal frissítése

BOURJOIS Club RG Contour Clubb Waterproof 52 Disco Ball

4,9 16 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
1 990 Ft

BOURJOIS Club RG Contour Clubb Waterproof 52 Disco Ball

A BOURJOIS Club RG Contour Clubb Waterproof szemceruza egy kozmetikai eszköz, amely kiemeli a szemed és tökéletesen hangsúlyozza annak szépségét. A vízálló szemceruza 52 Disco Ball ezüstös árnyalatban a felvitel után hosszú ideig tart,anélkül, hogy megtörne. Jojobaolajat tartalmaz, amely táplálja a bőrt és biztosítja a lágy textúra könnyű és gyors felvitelét.  A BOURJOIS Club RG Contour Clubb vízálló ceruza az érzékeny szeműek számára is alkalmas. A ceruza vízállóságának köszönhetően mostantól akkor is sminkelhetsz, ha vízbe, edzőterembe mész vagy esőben sétálsz. Adj a szemednek finom megjelenést nappali sminkhez, vagy válassz egy teltebb, szexibb sminket estére. Emeld ki a szemed a BOURJOIS ceruzával, és hagyd, hogy ragyogjon az arcod.

A BOURJOIS Club RG Contour Clubb vízálló szemceruza főbb jellemzői

  • BOURJOIS szemceruza ezüst 52 Disco Ball árnyalatban, hogy ragyogjon az arcod
  • Felhordás után hosszú ideig tart anélkül, hogy megtörne
  • Jojobaolajat tartalmaz a bőr táplálásáért
  • A BOURJOIS Club RG Contour Clubb vízálló ceruza puha textúrája révén gyorsan és könnyen alkalmazható
  • A vízálló ceruzát akkor is használhatod, ha víz közelében vagy fitneszteremben vagy
  • Emeld ki a tekinteted a BOURJOIS ceruza vékony vonalával napközben, és válassz vastagabb vonalat az éjszakai megjelenéshez

Összetétel

CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, POLYBUTENE, SZINTETIKUS VIASZ, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, HIDROGÉNEZETT GYAPOTMAGOLAJ, TITÁN-DIOXID (CI77891), CSILLÁM (CI77019), CERESIN, OZOKERIT (VIASZ), CERA MICROCRISTALLINA, PHENOXYETHANOL, TOKOFEROL, ASCORBYLPALMITÁT Szilikátot tartalmazhat, KALCIUM-NÁTRIUM-BOROSZILIKÁT, KÁRMIN (CI75470), ULTRAMARINOK (CI77007), VAS-OXID SÁRGA (CI77492), VAS-OXID VÖRÖS (CI77491), VAS-OXID FEKETE (CI77499), VAS-FERROCIANID (CI77510)

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Típus

Típus Ceruza, Vízálló

Tömeg

Tömeg 1,2 g (0 kg)
Kód:  DEKO6091
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3052503825205
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20