Oldal frissítése

BOURJOIS City Radiance Foundation 01 Rose Ivory 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS City Radiance Foundation 01 Rose Ivory 30 ml

Már látni sem bírod a szemed alatti sötét karikákat? El velük! A friss és fiatalos megjelenést a BOURJOIS City Radiance Foundation 30 ml 01 Rose Ivory smink biztosítja. A bőröd tökéletes lesz, és magabiztosabbnak fogod érezni magadat. A bőrgyógyászatilag tesztelt smink nem komedogén, és az SPF faktor 30-nak köszönhetően védi a bőrt a napsugarak ellen. Egyben különleges szűrőket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a levegőben található szennyeződések bejutását a bőrbe. Így a BOURJOIS City Radiance tökéletes 24 órás hidratációt és védelmet nyújt.

A BOURJOIS City Radiance Foundation 30 ml 01 Rose Ivory smink fő jellemzői

  • Smink SPF 30-cal
  • A bőr fáradtsága és szürkesége ellen
  • A káros környezeti hatások ellen
  • A tökéletes frissesség érzése érdekében
  • Szűrők a levegőben található szennyeződések ellen
  • A BOURJOIS City Radiance elfedi a piros ereket
  • Védelem és hidratálás 24 órán keresztül

Elrejti a bőr hiányosságait

Tedd ragyogóvá az arcodat, és tüntesd el néhány évedet. A szemek alatti sötét karikák senkinek sem állnak jól. A BOURJOIS City Radiance Foundation smink elfedi, amit nem akarsz megmutatni. Például a piros ereket. Ugyanakkor egységes árnyalatot ad a bőr színének, és fiatalabbnak és vonzóbbnak fogsz tűnni.

A smink színárnyalat:
01 Rose Ivory

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Összetétel:
AQUA (WATER), ITANIUM DIOXIDE [NANO], SOHEXADECANE, THYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE, SOPROPYL MYRISTATE, LYCERIN, PG-15 STEARYL ETHER, ROPANEDIOL, ETHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, MPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, PEG-30 IPOLYHYDROXYSTEARATE, ALUMINA, HENOXYETHANOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, STEARIC ACID, PTFE, MAGNESIUM SULFATE, HYDROGENATED LECITHIN, PEG-8, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), CARBOMER, BIOSACCHARIDE GUM-4, SODIUM CITRATE, BHT, GERANIOL, LINALOOL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, BIOTIN, [+/-(MAY CONTAIN): MICA, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)].

Térfogat:
30 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Bőrtípus Normál

Tulajdonságok

Hatás Egységes bőrszín

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű
Kód:  DEKO2039
Termékszám:  3052503563107
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15