Oldal frissítése

BOURJOIS 3D Effet Gloss 33 Brun Poetic 5,7 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS 3D Effet Gloss 33 Brun Poetic 5,7 ml

A BOURJOIS 3D Effet Gloss egy luxus szájfény, 3D-s hatással. Ez az egyedülálló fényességű, finom textúrájú csodálatos árnyalat ragyogó fényt biztosít az ajkadnak, és optikailag nagyobbítja. A kellemes gondossággal gazdagított kompozíció az erdei gyümölcs kellemes ízét adja az ajkadnak. Praktikus és elegáns csomagolással rendelkezik, az ecset megkönnyíti a felvitelt és belefér bármilyen kézitáskába.
Hatóanyagok: 
Az E-, C-vitamin- és ásványi anyagokkal kiegészített hidratálószerek érzékenyen biztosítják a szükséges nedvességet és frissességet, megvédik őket a kedvezőtlen szabadgyököktől, megelőzve ezzel az idő előtti öregedést. A mikrokristályos viasszal dúsított összetétele hosszú ideig tartó és káprázatos ragyogást kölcsönöz az ajkadnak.
Használat: 
Használd a mellékelt ecsettel a gyors és pontos alkalmazásért.
Hatások: 
Az eredmény tökéletes, káprázatos, fényes és terjedelmes ajkak, frissen árnyalattal.
Műszaki adatok:
Tartalom: 5,7 mlSzínek: 33 Brun Poetic
Kód:  KSDE0052-m
Termékszám:  3052503413303
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20