Oldal frissítése

BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml

Hosszan tartó és hidratáló szájfény a 3D Effet családból! Tizedik évfordulója alkalmából a Bourjois kozmetikai cég elindította a 3D-s hatású szájfényeinek sorozatát a még érzékibb ajkakért, melyeket új, elegáns csomagolásba rejtettek. A szájfény kémiai összetétele 100%-ban hipoallergén, míg 92%-ban hidratáló és tápláló összetevőkből áll. Továbbá mikrokristályos viasszal dúsított a mély, telt és nagyon fényes ajkakért.


A kefés applikátort kifejezetten a könnyebb és pontosabb használathoz tervezték. Az ajkaid most már akár 8 órán át tartó szuper fényes push-up hatással kényeztetheted és hidratálhatod, amely még jobban kiemeli az ajkaid. Légy érzékibb és magabiztosabb a 3D Gloss sorozattal, amely kiemeli és első pillantásra is feltűnővé teszi ajkaid.


Tipp:
A legjobb eredményért használj kontúr ceruzát, amelynek az árnyalata mindig legyen magasabb, mint a használt szájfény.

Kód:  KSDE0052-j
Termékszám:  3052503412009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05