Oldal frissítése

BOURJOIS 3D Effet Gloss 18 Transparent Oniric 5,7 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS 3D Effet Gloss 18 Transparent Oniric 5,7 ml

Hosszan tartó hidratáló fény a 3D effektvonalból! A 10. évfordulón a Bourjois Cosmetic Gyártó egy 3D-s hatású fénycsövek gyűjteményét indította el az érzékenyebb ajkak számára egy új, elegáns csomagban. A fényesség kémiai összetétele 100% -os hipoallergén és 92% hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz. Ezenkívül mikrokristályos viaszjal gazdagodik a mély, terjedelmes és nagyon fényes felülethez.
A kefe applikátor kifejezetten a könnyebb és pontosabb használathoz lett tervezve. Most már kényelmesen és hidratálhatja az ajkát 8 órán keresztül, egy szuper fényes push-up hatással, amely még jobban kiemeli az ajkát. Legyen érzékenyebb és magabiztosabb a 3D Gloss sorozat fényével, amely felemeli az ajkát és kiemeli az első pillantásra.
Tipp:
A maximális eredmény eléréséhez használjon kontúr ceruzát, amely mindig árnyékban legyen, mint a felhasznált fényes árnyék.
Kód:  KSDE0052-i
Termékszám:  3052503411804
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10